CardioSOS

costocondritis dolor pecho pit comprar dea barato samaritanNo sempre un dolor al pit s'ha de deure a un infart.

Hi ha moltes altres causes darrere aquest dolor com pot ser una pneumònia, problemes digestius, ansietat, nervis pinçats o problemes musculars o de teixits, entre d'altres.
Dins d'aquest darrer grup és on hi ha la costocondritis: una inflamació en un dels cartílags que connecten la costella amb l'estèrnum (os del pit).

Els cartílags situats a aquesta zona del cos són els encarregats d'aportar mobilitat a la caixa toràcica mentre respirem. Si a causa d'un període de tos intensa, una infecció a l'articulació, artritis, un tumor o després de fer un esforç físic important aquests cartílags s'inflamen, podem sentir un fort dolor en moure'ns.

En inclinar-nos, girar-nos o tossir notarem un dolor punxant i agut a la zona del pit, principalment entre la segona i la cinquena costella que pot notar-se a la banda esquerra en la majoria dels casos o bé a banda i banda.

Per exemple, això pot produir-se si les nostres vèrtebres dorsals situades a la nostra esquena no estan correctament, una acció com agafar pes o un moviment brusc podria fer malbé la nostra part davantera del tors.

El dolor provocat per la costocondritis sol desaparèixer en una setmana o dues i el tractament habitual sol ser a base d'analgèsics o antiinflamatoris per alleujar principalment el dolor.

Quina és la diferència amb un infart?

El mal d'un infart se sol irradiar cap al braç esquerre o cap al coll. Tot i això, el de la costocondritis no s'irradia. És un dolor en un punt específic que notem en moure'ns.

Una de les maneres de descartar principalment si és un infart és si en pressionar la zona afectada fa mal. En cas de dolor, no és un infart.

 

 

dona infart mujer infarto comprar dea barato mejor dea samaritanEls infarts són una de les principals causes de mort a tot el món, i les dones que pateixen un atac de cor tenen una taxa de mortalitat més alta que els homes. Això ha estat motiu de preocupació per als cardiòlegs durant dècades i ha provocat controvèrsia a l'àmbit mèdic sobre les causes i els efectes.

El problema comença amb els símptomes: a diferència dels homes, que solen experimentar un dolor toràcic amb irradiació al braç esquerre, un infart a les dones sol manifestar-se com un dolor abdominal irradiat a l'esquena o com a nàusees i vòmits. Malauradament, aquests símptomes solen ser malinterpretats per les pacients i el personal sanitari, amb conseqüències desastroses.

T'interessa: Símptomes de que una dona està patint un infart

Un estudi, publicat a la revista científica 'The Lancet', ha investigat ara amb més detall el paper del sexe biològic als infarts. Efectivament, hi ha diferències notables en el fenotip de la malaltia observat en dones i homes. L'estudi mostra que les dones i els homes difereixen significativament en el seu perfil de factors de risc en el moment de l'ingrés a l'hospital.

Si no es tenen en compte les diferències d'edat en el moment de l'ingrés i els factors de risc existents, com ara la hipertensió i la diabetis, les dones que pateixen un infart tenen una mortalitat més gran que els homes. No obstant, quan aquestes diferències es tenen en compte estadísticament, les dones i els homes tenen una mortalitat similar.

A l'estudi, els investigadors van analitzar les dades de 420.781 pacients de tot Europa que havien patit el tipus d'infart més comú. L'estudi mostra que els models de risc establerts que guien el tractament actual dels pacients són menys precisos en les dones i n'afavoreixen l'infratractament.

Utilitzant un algoritme d'aprenentatge automàtic i els conjunts de dades més grans d'Europa, han pogut desenvolupar una nova puntuació de risc basada en la intel·ligència artificial que té en compte les diferències relacionades amb el sexe en el perfil de risc inicial i millora la predicció de la mortalitat en tots dos sexes.

 

inteligencia artificial corazon comprar dea samaritan baratoLa intel·ligència artificial permet millorar tant la detecció com el curs i tractament de les malalties cardíaques.

La Intel·ligència Artificial (IA) ha aconseguit millorar el diagnòstic i la medicina a tot el món. Un dels sectors en què hi ha una gran varietat de dispositius que utilitzen la tecnologia i la IA és la cardiologia. Aquests són alguns dels exemples que milloren la prevenció de malalties cardíaques

T'interessa: 5 senyals que t'avisen d'un atac al cor

BIG DATA

Els hospitals de Quirónsalud utilitzen un model predictiu que, mitjançant algoritmes, aprofita les dades que apareixen a les històries clíniques dels pacients per obtenir un valor que indica la probabilitat que un pacient pateixi un esdeveniment cardíac com un infart, una angina de pit o una mort sobtada en els propers anys. Aquesta es divideix en risc baix, mitjà o alt i en el darrer cas se li envia al pacient una sèrie de recomanacions sobre hàbits saludables. Gràcies al Big data i a la IA, dissenyen un mapa per localitats, centres de salut, metges de família i pacients en què indiquen a través de colors, si hi ha més o menys risc.

Després d'aquest anàlisi, informen el metge d'Atenció Primària dels resultats obtinguts, perquè valorin des de la prescripció de recomanacions de salut fins a l'aplicació d'accions o la derivació del pacient als especialistes corresponents, en cas que sigui necessari.

ANÀLISI DE DADES

Amb la mateixa idea d'anàlisi de dades, un grup de científics de la Universitat d'Utah Health demostra que la IA pot predir l'inici i el curs de la malaltia cardíaca, per això van desenvolupar eines computacionals úniques que mesuren amb precisió els efectes sinèrgics de les condicions mèdiques existents al cor i els vasos sanguinis.

El programari d'aprenentatge automàtic va classificar més d'1,6 milions de registres de salut electrònics (EHR) entre els quals hi havia proves de laboratori, diagnòstics, ús de medicaments i procediments mèdics que van ajudar a identificar les comorbilitats amb més probabilitat d'agreujar una afecció mèdica en particular, en aquest cas cardíaca.

Posteriorment, mitjançant una forma d'intel·ligència artificial, van calcular com aquestes combinacions de comorbiditats podrien influir en els riscos associats amb els trasplantaments de cor, la malaltia cardíaca congènita o la disfunció del nòdul sinoauricular.

ULTRASONS COMBINATS AMB IA

La plataforma de Caption Health IA és una altra de les aplicacions de la tecnologia en la prevenció de malalties cardíaques, aquesta ofereix una guia pas a pas del procés d'escaneig i captura d'imatges d'ultrasons. A més, avalua automàticament la qualitat de la imatge i calcula la fracció d'ejecció, una mesura clau per conèixer la salut del cor.

Anteriorment, el programari d'ultrasons tradicional no proporcionava instruccions sobre com moure el transductor per capturar la imatge, per això, la intel·ligència artificial es converteix en una eina molt necessària i permet que l'atenció cardíaca primerenca sigui accessible allà on estiguin els pacients.

T'interessa: El pegat que avisa d'atacs al cor abans de tenir símptomes

RESSONÀNCIA MAGNÈTICA

En aquesta mateixa línia, científics i cardiòlegs de l'University College de Londres (UCL) ha aconseguit millorar l'anàlisi d'imatges de ressonància magnètica del cor reduint el temps a tan sols 20 segons, comparats amb els 13 minuts que trigava el metge anteriorment, mitjançant una nova eina intel·ligència artificial. A més, detecta canvis en l'estructura i la funció del cor amb un 40% més de precisió i aporta més informació que un ésser humà.

La nova IA llegeix exploracions cardíaques complexes a una velocitat rècord i analitza l'estructura i la funció del cor d'un pacient amb més precisió que mai. La tecnologia reemplaça la necessitat que un metge passi incomptables hores analitzant els escanejats a mà.

Mitjançant la tecnologia s'aconsegueix estalviar temps i treball dels professionals, permetent una millora en l'atenció dels pacients i oferir més confiança en els resultats per prendre decisions millors sobre el tractament d'una persona i les possibles cirurgies.

 imagen header prc


Us presentem DOS ELEMENTS DE RESCAT que us poden ajudar en innumerables situacions d'emergència i que poden salvar una vida juntament amb el vostre desfibril·lador. 

 punt rescat

Aquests dos elements s'haurien de col·locar a dins de la vitrina on teniu el vostre desfibril·lador i convertir aquest element en un...
PUNT DE RESCAT CARDÍAC COMPLET


boton contacteu

 

dechoker mailing

El Dechoker és un element de suport a l'hora de tractar un ennuegament parcial o complet per obstrucció de les vies respiratòries. En el moment que una persona comença a ennuegar-se disposem de menys de 2 minuts per a solucionar-ho, abans que la persona perdi el coneixement i hagem de fer les maniobres de RCP juntament amb el DEA i un CARDIO FIRTS ANGEL.

VEURE MÉS INFORMACIÓ SOBRE DECHOKER


boton contacteu

 

cardio first mailing

El Cardio Firts Angel és un element d'ajuda a la RCP que ens indicarà en tot moment si la reanimació cardiopulmonar s'està realitzant de forma òptima. Ens informarà auditivament amb un "clic" si la profunditat que estem aplicant en aquesta maniobra és la que s'ajusta als protocols dissenyats per aquesta finalitat. És un element de molta ajuda per a persones amb poca o nul·la formació.

VEURE MÉS INFORMACIÓ SOBRE CARDIO FIRST ANGEL


 boton contacteu 

 

Preu ambdós dispositius: 295€+ IVA

 

Hem aconseguit el vostre correu electrònic de formularis de contacte que ens heu enviat o de bases de dades públiques existents a internet i us enviem aquest correu electrònic perquè considerem que pot ser del vostre interès.
En cas de no voler continuar rebent els nostres correus electrònics, si us plau, envie-nos una resposta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la paraula BAIXA a l'assumpte

 

 

atac cor si estas tu sol comprar dea cardiososEl sol fet de pensar que podem arribar a patir un atac de cor en qualsevol moment és una cosa que ens omple de por. Sabem que en la majoria dels casos les conseqüències poden ser fatals.

 

Tot i això, el que més ens hauria de preocupar és no estar preparats per a un cas com aquest, més encara si ens arriba a passar quan estem sols. Saber reaccionar davant dels símptomes d'un atac de cor pot ser determinant per salvar la nostra vida.

En molts casos és difícil actuar quan estem sols. Això no obstant, si tenim en compte algunes recomanacions, podem tenir més possibilitats de sobreviure i rebre atenció professional a temps.

T'interessa: 5 senyals que t'avisen d'un atac al cor 

 

En un primer moment

En primer lloc, has de trucar a emergències (112). No esperis.
Fes-ho quan comencis a sentir malestar físic i dolors a l'àrea cardíaca que puguin ser sospitosos.

Si ja t'han diagnosticat algun tipus de malaltia cardíaca, no ho dubtis. Posa't en contacte amb el centre mèdic on estiguis rebent el tractament respectiu. Si vas conduint un vehicle i comences a sentir els símptomes, atura't immediatament i truca el més ràpid possible a emergències (112).

Tant se val l'aprop que puguis estar d'un centre mèdic o hospital. Per cap motiu intentis portar el cotxe tu mateix. En qualsevol moment pots perdre el coneixement mentre condueixes i això pot acabar malament per a tu i fins i tot per als altres.

T'interessa: El pegat que avisa d'atacs al cor abans de tenir símptomes

Durant l'espera

Si et trobes rebent un tractament mèdic per controlar la malaltia del cor, és possible que tinguis a prop algun tipus de medicament bloquejador beta de venda lliure. Si és així, pren una pastilla mentre esperes que arribi lajuda.

Si és la primera vegada que et passa, pren com més aviat millor una aspirina i mastega-la bé. Aquest medicament ajuda a prevenir que es formin coàguls.
Així ajudaràs a millorar el flux sanguini en relaxar les artèries.

L'aspirina és anticoagulant, per la qual cosa ajuda a millorar el flux sanguini en cas d'atac de cor.
Això serà molt útil per evitar que el problema s'agreugi mentre l'ajuda arriba.