El pegat que avisa d'atacs al cor abans de tenir símptomes

parche ataque corazon comprar deaAquest pegat és capaç d'analitzar el reg sanguini a través d'ultrasons i avisar si pot ocorrer un atac de cor.

Petit, pràctic i molt útil

És com qualsevol pegat convencional fet de polímer i de gran elasticitat que compta amb facilitat per adherir-se a la pell. El que el diferencia d'altres pegats és que compta en la seva estructura amb una sèrie de conductes molt petits que són els responsables d'emetre els ultrasons.

Conèixer com circula la sang pel nostre cos és molt important ja que depenent de la quantitat que hagi es poden produir infeccions, coàguls o taps, i pot provocar infarts.

De fet, podria detectar el risc d'aquestes malalties davant que pogués aparèixer qualsevol símptoma. Els ultrasons seran els encarregats de fer que la sang que no flueixi de forma tan ràpida sigui impulsada d'una forma més veloç.

Per tant gràcies a aquest pegat s'ajuda a identificar a temps possibles malalties que puguin afectar al cor. A més, pot identificar amb una gran precisió qualsevol d'aquests problemes a una profunditat de gairebé 15 centímetres dins de el cos humà.

Aquest petit pegat és superior a altres màquines que compten amb molta més tecnologia que són incapaçes de detectar anomalies sota la pell.

Avisa malalties encara sense símptomes

Fa poc temps que es va acabar la seva fabricació i ja s'han fet proves que han resultat ser un èxit. Es pot col·locar en qualsevol zona, tot i que és preferible fer-ho en llocs per on circuli molta sang, com el pit o el coll.

A més, també permet la detecció d'aquests possibles problemes cardiovasculars no només en les zones properes a on està posat el pegat, sinó també en qualsevol lloc de el cos, acaparant una zona molt més gran.

És molt important implementar aquests tipus de dispositius en el futur, ja que les malalties de cor només se solen detectar quan a una persona li passa alguna cosa. En les revisions que es fan de forma habitual no se solen revisar aquest tipus de riscos.

Es tracta d'un sistema que es pot portar a qualsevol lloc gràcies al seu petit tamany i que qualsevol sap utilitzar. A més permet monitoritzar el nostre estat de salut cardiovascular sense necessitat d'estar connectat a cap tipus de màquina.