Serveis preventius mèdics

Amb el millor equip humà i els recursos materials imprescindibles, ens adaptem a les teves necessitats i als requeriments que es mereix el teu esdeveniment.


A Cardiosos oferim serveis preventius per a tot tipus d'esdeveniments, especialment els de caràcter esportiu. Estem especialitzats en realitzar la cobertura mèdica en estadis o pavellons esportius, així com en curses de curta i llarga distància, urbanes o de muntanya, ja siguin de running, btt, ciclisme, trekking...

En el camp de la prevenció, Cardiosos també ofereix servei de bombers; ja que disposa d'un equip de bombers professionals equipats amb les últimes tecnologies en extinció d'incendis. Aquest equip pot cobrir tot tipus d'esdeveniments: esportius, festes amb material pirotècnic (correfocs, castells de focs...), activitats industrials relacionades amb els riscos laborals i la seguretat, etc.

Comptem amb un ampli equip de professionals: metges, infermers, tècnics sanitaris, bombers i socorristes terrestres. Tots ells amb experiència en situacions d'urgència i amb la formació requerida en cada cas. I, evidentment, amb la capacitat de treballar DEA. Tots els nostres tècnics van equipats amb maletins de primers auxilis, oxigenoteràpies i DEA i disposem també d'ambulàncies medicalitzades d'última generació.

 

Esdeveniments

Esportius i socials
Oci/musicals
Multitudinaris
Espais tancats i oberts
Espais públics i privats

Equip professional

Metges intensivistes, infermers (DUE) i tècnics sanitaris
Socorristes terrestres i aqüàtics 
Bombers professionals

material

Ambulàncies SVA i SVB
DEA
Oxigenoteràpies
Motxilles de primers auxilis totalment equipats
Material de rescat