7 coses que cal saber sobre els desfibril·ladors explicades de forma fàcil

Estàs pensant en comprar un DEA o Desfibril·lador?

A Cardiosos, som líders en solucions de Cardioprotecció. Els desfibril·ladors de Cardiosos són els més eficients del mercat i compleixen el 100% la normativa.

En aquesta publicació, t'expliquem 7 coses que cal saber sobre els desfibril·ladors explicades de forma fàcil


1) Què és un desfibril·lador (DEA)?


És un dispositiu electrònic portàtil, dotat d'elèctrodes destinats a generar polsos elèctrics que poden descarregar-se sobre el cor. El seu objectiu és reactivar el seu funcionament en cas d'aturada cardíaca o retornar el ritme normal quan hi hagi arítmies que puguin portar a la mort.

 

2) Per a què serveix?

Per recuperar el ritme cardíac. En casos de fibril·lació ventricular o taquicàrdia ventricular sense pols, el DEA descàrrega un corrent elèctric al cor que permet que aquest torni a contreure amb normalitat i que el pacient recuperi el seu ritme cardíac normal.

samaritan 350 p noticia
comprar dea mindray c1a

3) Fa mal?

No. El corrent elèctric està ajustada automàticament perquè el cor recuperi el seu ritme normal i no produeix cremades ni danys en el pacient.

 

minuts noticia4) Per què es diu que és un dels equips més senzills d'utilitzar?

Estudis de la Societat Americana del Cor assenyalen que la reanimació cardiopulmonar i l'ús del DEA aplicats dins dels primers tres minuts de l'aturada cardíaca permeten que un 90% dels afectats sobrevisquin.

És tan fàcil com aplicar els elèctrodes sobre el tòrax nu de la persona afectada i seguir les indicacions i missatges que dóna l'aparell

A la imatge es mostra el % de supervivència segons el minut d'actuació

 

 

 

5) Qui el pot utilitzar?
És fàcil d'operar amb un entrenament bàsic i adequat, el que permet que gairebé qualsevol persona ho pugui fer servir i salvar vides: auxiliars de vol, oficials de policia, bombers, familiars i fins i tot estudiants de col·legis. A més dels metges qualsevol persona pot usar-lo amb l'entrenament corresponent.

 

6) I si la persona s'ha desmaiat per una altra raó?

Tranquil, en aplicar els electrodes, el desfibril·lador o DEA de Cardiosos identifica si la persona necessita o no la desfibril·lació. Si la víctima pateix d'una altra cosa, el desfibril·lador automàtic no actua.

 

7) Reemplaça als massatges cardíacs i la respiració boca a boca?

No, per contra, són complementaris. En general, els massatges cardíacs s'apliquen des d'un començament, mentre es prepara el DEA. No obstant això,  l'aparell  t'anira dient quan tornar a utilitzar els massatges cardíacs

 

 

Si estàs interessat/ada en comprar un DEA o Desfibril·lador, contacta amb nosaltres i t'assessorarem per a que puguis fer-ho amb totes les garantíes i sempre als millors preus del mercat