El CF La Llacuna rep el primer DEA

tots som un batec dea la llacunaEl primer club en rebre un desfibril·lador (DEA) ha estat el CF Llacuna, de la comarca de l'Anoia, en un acte celebrat el dilluns 21 de juny al Camp de Futbol Municipal La Cuitora. El club arlequinat compta en l'actualitat amb un equip amateur, enquadrat en el Grup 7 de la Quarta Catalana, i té un total de 25 llicències en actiu.

Així, els clubs afiliats a la FCF que encara no disposin d'un DEA en les seves instal·lacions els poden sol·licitar al web totssomunbatec.cat En aquest portal es poden visualitzar els vídeos de la campanya, amb la participació del futbolista Leo Messi com a protagonista, i els passos a seguir per part de les entitats interessades per realitzar sol·licitud del desfibril·lador.

L'alcalde de la Llacuna, Josep Parera, va donar la benvinguda als assistents i va agrair a la FCF que "el CF Llacuna hagi estat el primer club en rebre un DEA. Ens honora com a poble, i és que volem dotar aquest camp dels equipaments més moderns i de totes les eines possibles perquè es pugui practicar el futbol de manera segura".

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Futbol, ​​Joan Soteras, va dir que "el primer projecte que vaig posar en marxa com a president de la FCF va ser TOTS SOM UN EQUIP, per ajudar a el futbol amateur. I just després ha arribat la campanya TOTS SOM UN BATEC, la qual gràcies a la col·laboració de la Fundació "la Caixa" CaixaBank, la Fundació Leo Messi, Cardiosos i la Fundació Catalana de futbol ha estat possible. a dia d'avui, aquesta campanya està molt associada a el món de el futbol perquè, malauradament, tots hem vist el que va passar amb un jugador danès durant l'Eurocopa, però gràcies a l'desfibril·lador que hi havia al camp li van poder salvar la vida. per tant, això ens demostra que anem pel bon camí, i que els terrenys de joc i els pavellons que encara no estiguin cardioprotegits ho han de ser. Avui donem el primer pas a la Llacuna amb la instal·lació d'un desfibril·lador, però esperem que no s'hagi de fer servir mai".