CARDIOPROTECCIÓ

 La millor manera d'estar protegits davant una aturada cardíaca és disposar d'un desfibril·lador in situ

Llegeix més...

Serveis preventius mèdics

Oferim serveis preventius per a tot tipus d'esdeveniments, especialment de caràcter esportiu.

Llegeix més...

Formació

Forma't amb nosaltres! Oferim cursos de formació en primers auxilis, de suport vital bàsic, d'ús del DEA, etc.

Llegeix més...

Serveis preventius de bombers

Bombers d’empresa per a preventius de seguretat, correfocs, realització de formacions...

Llegeix més...

TOTS SOM UN BATEC. La nova campanya de la FCF

CARDIOCITY 112

Aplicació per a mòbils que interactua entre les persones que es troben davant d'una possible víctima d'una aturada cardíaca que necessita assistència mèdica i persones formades en SVB i DEA que puguin ajudar la víctima fins que arribin els serveis mèdics (SEM). Passos a seguir en cas d'emergència cardíaca:

  • Obrir l'aplicació, activar el GPS i trucar al 112.
  • Cardiocity 112 envia automàticament un SMS a totes les persones formades i donades d'alta com a experts en l'aplicació que es trobin en un radi d'1km.
  • Les persones formades es desplacen fins a la víctima. Al seu dispositiu poden veure el recorregut més curt i la localització dels DEA.
  • Les persones formades ajuden a la víctima fins que arriben els serveis mèdics.

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Contacta'ns!

ÚLTIMES NOTÍCIES

21 Juliol 2022

Com afecta la calor al nostre cor?

Les principals causes de mortalitat durant les onades de calor es relacionen amb les malalties…
11 Juliol 2022

Cardiocity 112, l'APP que et pot salvar…

Cardiocity 112 l'APP gratuïta que et pot salvar la vida i amb la que podràs ajudar a…
04 Juliol 2022

Consells per a un estiu cardiosaludable

L'estiu passat va ser el més calorós d'Europa, segons el Servei del Canvi Climàtic Copernicus.…
25 Juny 2022

Aquest dispositiu pot prevenir aturades cardíaques en…

S'implanta sota l'aixella amb un cable que passa per sota la pell al costat de…
19 Juny 2022

Una nova teràpia gènica experimental aconsegueix combatre…

En una publicació anterior us parlavem sobre Què és la síndrome de Brugada i de…
12 Juny 2022

Com controlar la freqüència cardíaca

La freqüència cardíaca s'encarrega de mesurar la quantitat de vegades que el cor batega per…

tots som un batec dea la llacunaEl primer club en rebre un desfibril·lador (DEA) ha estat el CF Llacuna, de la comarca de l'Anoia, en un acte celebrat el dilluns 21 de juny al Camp de Futbol Municipal La Cuitora. El club arlequinat compta en l'actualitat amb un equip amateur, enquadrat en el Grup 7 de la Quarta Catalana, i té un total de 25 llicències en actiu.

Així, els clubs afiliats a la FCF que encara no disposin d'un DEA en les seves instal·lacions els poden sol·licitar al web totssomunbatec.cat En aquest portal es poden visualitzar els vídeos de la campanya, amb la participació del futbolista Leo Messi com a protagonista, i els passos a seguir per part de les entitats interessades per realitzar sol·licitud del desfibril·lador.

L'alcalde de la Llacuna, Josep Parera, va donar la benvinguda als assistents i va agrair a la FCF que "el CF Llacuna hagi estat el primer club en rebre un DEA. Ens honora com a poble, i és que volem dotar aquest camp dels equipaments més moderns i de totes les eines possibles perquè es pugui practicar el futbol de manera segura".

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Futbol, ​​Joan Soteras, va dir que "el primer projecte que vaig posar en marxa com a president de la FCF va ser TOTS SOM UN EQUIP, per ajudar a el futbol amateur. I just després ha arribat la campanya TOTS SOM UN BATEC, la qual gràcies a la col·laboració de la Fundació "la Caixa" CaixaBank, la Fundació Leo Messi, Cardiosos i la Fundació Catalana de futbol ha estat possible. a dia d'avui, aquesta campanya està molt associada a el món de el futbol perquè, malauradament, tots hem vist el que va passar amb un jugador danès durant l'Eurocopa, però gràcies a l'desfibril·lador que hi havia al camp li van poder salvar la vida. per tant, això ens demostra que anem pel bon camí, i que els terrenys de joc i els pavellons que encara no estiguin cardioprotegits ho han de ser. Avui donem el primer pas a la Llacuna amb la instal·lació d'un desfibril·lador, però esperem que no s'hagi de fer servir mai".