Riudarenes Reforça el seu Compromís amb la Seguretat: Nous Desfibril·ladors Instal·lats a Punts Estratègics

cardioproteccio riudarenesAl municipi de Riudarenes s'ha instal·lat recentment un desfibril·lador Samaritan HeartSine 350P al Càmping Riudarenes. Aquest nou dispositiu complementa al ja instal·lat l'estiu del 2023 a la urbanització l'Esparra, demostrant el compromís constant del municipi amb la preparació davant d'emergències mèdiques.

Tots dos desfibril·ladors, del model Samaritan HeartSine 350P, han estat estratègicament ubicats per garantir un accés ràpid en situacions crítiques. Aquesta mesura no només és vital per a la seguretat dels residents locals, sinó també per a aquells que gaudeixen de les instal·lacions recreatives de Riudarenes.

 

Doble Compromís: Urbanització l'Esparra i Càmping Riudarenes:

La instal·lació del mateix model de Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) amb vitrina Aivia 220 a la urbanització l'Esparra i ara al Càmping Riudarenes, demostra el compromís del municipi amb la seguretat cardíaca. Ambdues ubicacions escollides, cobreixen àrees d'alta afluència, assegurant que la resposta davant d'una emergència sigui immediata.

 

Personalització i Col·laboració Comunitària:

Un toc especial en aquestes instal·lacions és la personalització de cartells amb adhesius dissenyats exclusivament per a l'Ajuntament. El suport en policarbonat, amb senyalística reglamentària, compleix els estàndards de seguretat i reflecteix l'esforç col·laboratiu de la comunitat. Una fotografia de l'Ermita d'Argimon capturada per un veí del municipi afegeix un toc local i comunitari a aquests punts d'accés vital.

 

La importància de l'accés ràpid:

La ubicació estratègica d'aquests desfibril·ladors en punts clau subratlla la importància d'accedir ràpidament en situacions d'emergència. Cada segon compte, i la presència d'aquests dispositius en àrees amb alta activitat assegura que l'ajuda pugui arribar de manera eficient quan més es necessita.

Riudarenes, a través d'aquesta iniciativa demostra el seu compromís amb la seguretat cardíaca, i fomenta la col·laboració comunitària i la preparació davant d'emergències.

 

cardioproteccio-riudarenes.jpgdesfibrillador-riudarenes.jpgistallacio-dea-policarbonat-riudarenes.jpgriudarenes-DEA-policarbonat-installacio.jpgriudarenes-policarbonat-installacio-camping.jpgriudarenes-policarbonat-installacio.jpg