Cardiosos Contribueix a la Seguretat Cardíaca a l'Estadi Municipal de Vilatenim, Llar de la Unió Esportiva Figueres

mindray dea camp futbolEn una iniciativa emocionant per enfortir la seguretat cardíaca en espais esportius, Cardiosos ha instal·lat un desfibril·lador a l'Estadi Municipal de Vilatenim, on la Unió Esportiva Figueres disputa les seves apassionants trobades.

La instal·lació d’aquest desfibril·lador, un Mindray Beneheart C1A automàtic, és crucial ja que és el primer a ser instal·lat en aquest camp. La seva presència destaca la creixent consciència entre associacions, clubs i grups esportius sobre la necessitat de comptar amb mesures de cardioprotecció a les seves instal·lacions.

Ubicat estratègicament a l'interior de l'estadi i protegit per una vitrina Aivia IN, ara el desfibril·lador està disponible per actuar ràpidament en cas d'una emergència cardíaca durant esdeveniments esportius o activitats relacionades en un espai que té capacitat per a 9.472 espectadors.

L'accessibilitat i la promptitud en la resposta són claus per millorar les possibilitats de supervivència en aquestes situacions crítiques.

La Unió Esportiva Figueres i tots els visitants de l'Estadi Municipal de Vilatenim ara poden gaudir d'un entorn esportiu més segur gràcies a la instal·lació d'aquest desfibril·lador.

A Cardiosos, continuem treballant incansablement per estendre la cardioprotecció a cada racó de la nostra comunitat, destacant la importància de la preparació davant d'emergències cardíaques en qualsevol entorn.

Aquesta instal·lació reflecteix el compromís del Club amb la seguretat i la creixent entesa que la cardioprotecció és essencial a tots els llocs on la comunitat es reuneix per gaudir de l'esport.

Mantenim el nostre compromís de continuar col·laborant amb tot tipus d'entitats per crear entorns més segurs i conscienciar sobre la importància de la resposta ràpida en situacions d'emergència cardíaca.

Cada desfibril·lador instal·lat és un pas més cap a la creació de comunitats més segures i preparades!

estadi-municipal-vilatenim.jpggradas-estadi-municipal-vilatenim.jpginio-esportiva-figueres-camp-futbol.jpgmindray-aivia-IN-camp-futbol.jpgmindray-dea-camp-futbol.jpg