Cardiosos instal·la un desfibril·lador a Motor Tàrrega Trucks per garantir la seguretat cardiovascular

samaritan 350PAD aivia in tarregaEn el món empresarial, la seguretat i el benestar dels empleats i clients són aspectes fonamentals. Per això, és important comptar amb mesures de prevenció i atenció davant de possibles emergències mèdiques, especialment les relacionades amb el cor. En aquest sentit, ens complau anunciar que Cardiosos ha instal·lat un desfibril·lador a Motor Tàrrega Trucks, el concessionari Renault líder a Catalunya que es dedica a la distribució, reparació i lloguer de vehicles industrials, que a més ofereix una àmplia gamma de serveis per al sector del camió y alternatives sostenibles amb l’oferta d’una gamma de vehicles de transport 100% elèctric.
La iniciativa per part de l’empresa d’instal·lar un equip desfibril·lador demostra el compromís de les dues entitats amb la seguretat cardiovascular i la protecció de la salut.

Motor Tàrrega Trucks i les seves delegacions:

Motor Tàrrega Trucks compta amb diverses delegacions estratègicament ubicades a la Seu d'Urgell, Tàrrega, Lleida, Manresa, Girona, Figueres, Penedès i Barcelona. Aquesta àmplia xarxa de sucursals permet brindar un servei eficient i de qualitat als seus clients a tot Catalunya. La seva dedicació al sector del camió abasta des de la distribució de vehicles fins a serveis de reparació i lloguer, consolidant-se com una empresa referent al mercat.


La importància de la instal·lació del desfibril·lador:

La instal·lació del desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA) model Samaritan PAD 350P a les instal·lacions de Motor Tàrrega Trucks, concretament a la seva seu de Tàrrega, és un pas significatiu per garantir la seguretat cardiovascular tant dels empleats com dels clients. Podem patir un accident  cardiovascular en qualsevol lloc i moment, i tenir un desfibril·lador a l'abast pot marcar la diferència entre la vida i la mort. El DEA és un dispositiu fàcil d’utilitzar i pot proporcionar una desfibril·lació primerenca fins que arribi l'atenció mèdica d'emergència.

Beneficis i avantatges del desfibril·lador:

Resposta immediata: La presència d'un desfibril·lador permet una resposta ràpida davant d'una situació d'emergència cardíaca. El temps de reacció és vítal en aquests casos, i comptar amb un desfibril·lador proper pot augmentar significativament les possibilitats de supervivència duna persona afectada. samaritan 350PAD aivia in open

Fàcil accés i ús: Els desfibril·ladors automàtics externs estan dissenyats per ser utilitzats per personal no mèdic. Fins i tot persones sense experiència prèvia poden seguir les instruccions visuals i de veu del dispositiu per administrar una descàrrega elèctrica quan calgui. Això fa que el desfibril·lador sigui accessible per a qualsevol empleat o visitant en cas d'emergència.

La instal·lació d'aquest desfibril·lador és un clar exemple del compromís de l'empresa amb la seguretat i el benestar del seu personal i clients.
Hem col·laborat activament en la implementació d'aquesta mesura. Estem segurs que aquesta iniciativa serà un precedent positiu en l'àmbit empresarial i motivarà a altres empreses a seguir aquest exemple de responsabilitat corporativa. A Cardiosos, ens enorgulleix col·laborar amb empreses compromeses en la protecció de la salut i la seguretat cardiovascular, això permet ampliar la xarxa de desfibril·ladors presents al territori i augmentar les oportunitats de reanimar una persona que hagi patit una parada cardíaca.

Si desitges informació sobre els serveis de Cardiosos o tens alguna consulta addicional, estarem encantats d'atendre't.