Cardiosos a L'Orgullosa Barcelona: festa i reivindicació en defensa dels drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI

logo cardiosos arcoiris 02La inclusió i la diversitat són valors fonamentals que han de prevaler a totes les àrees de la societat, incloent-hi l'àmbit laboral. Les empreses que es comprometen a ser “LGTBI friendly” demostren el seu suport i respecte cap al col·lectiu LGTBI creant entorns laborals inclusius i lliures de discriminació.

Cardiosos ha adoptat una postura ferma a favor de la igualtat i s'esforça per promoure la diversitat en totes les dimensions.

Volem que la inclusió i la diversitat siguin característiques que diferenciïn la nostra empresa. El nostre enfocament "LGTBI friendly" no només es limita a polítiques internes, sinó que es reflecteix a la nostra cultura corporativa i al suport real que s'ofereix als empleats.

Promovem la igualtat i ens beneficiem de la diversitat d'experiències i perspectives, cosa que contribueix a un entorn laboral enriquidor i exitós per a tothom.

Aquest any ens omple d'alegria i de color haver estat presents amb la cobertura sanitària i serveis preventius mèdics a la segona edició de La Orgullosa, la gala musical per celebrar el dia internacional de l'orgull LGTBI al Moll de la Fusta (Barcelona).

Durant el concert s’han habilitat punts de primers auxilis per garantir una assistència sanitària eficient. A Cardiosos, comptem amb personal mèdic capacitat per respondre ràpidament davant de qualsevol emergència que pugui sorgir. Els nostres professionals de la salut estan preparats per proporcionar una atenció culturalment sensible que reconeix i respecta els antecedents culturals únics de cada persona, evitant qualsevol forma de discriminació.

Com sempre, el Servei s’ha realitzat en estreta col·laboració i coordinació amb els organitzadors i els Serveis Mèdics locals per garantir una resposta ràpida i en cas de necessitat la transferència a un centre hospitalari de manera fluida i senzilla.

El concert de l'Orgullosa ha sigut un èxit on hem celebrat totis, totes i tots junts la diversitat, l'amor, la dissidència i les corporalitats diverses en un ambient lliure de prejudicis, ple d'energia i de fantasia.

 

 

cartel Orgullosa