Cardiosos i DCA Anoia: junts per protegir vides

formació Anoia DCA dany cerebral adquiritAmb la voluntat de promoure la cardioprotecció i salvar vides, Cardiosos té el plaer d'anunciar la col·laboració amb DCA Anoia, “Associació dany cerebral adquirit de l’Anoia” amb la cessió d'un desfibril·lador semiautomàtic Zoll AED Plus. Amb seu a Igualada, aquesta associació es dedica a donar suport a persones afectades de Dany Cerebral Adquirit fent:

  • Valoracions per veure quines son les necessitats de la persona afectada i la família amb l’objectiu d’orientar adequadament la persona als recursos possibles per estimular-la a nivell físic, emocional, cognitiu i/o social
  • Assessorament i recolzament familiar individualitzat i grupal. Serveis de logopèdia, serveis d’avaluació i neuropsicologia, assessorament, grups d’ajuda, teràpia ocupacional i més
  • Realització de tallers mensuals i trimestrals per treballar a nivell cognitiu, de parla, llenguatge, emocional i físic

Dissabte 6 de juny, un dels nostres instructors va visitar el centre per impartir una xerrada sobre RCP i DEA al voluntaris que hi treballen amb exercissis pràctics de ressuscitació cardiopulmonar en cas de mort sobtada, us correcte del desfibril·lador i com actuar en cas d'una emergència cardiorespiratòria.

 

Compromís amb la comunitat:

Amb l’objectiu de promulgar la importància de la cardioprotecció, Cardiosos està orgullós de col·laborar amb una associació dedicada a donar suport a les persones amb danys cerebrals adquirits i les seves famílies. Aquesta cooperació és un pas més cap a la seguretat i el benestar de la comunitat.

Desfibril·lador Zoll AED Plus: Un dispositiu fiable:

El desfibril·lador semiautomàtic Zoll AED Plus és un equip fiable i fàcil d'utilitzar en situacions d'emergència cardiorespiratòria. Dissenyat per guiar els usuaris a través del procés de reanimació, el Zoll AED Plus proporciona instruccions clares i precises per realitzar una RCP efectiva i administrar descàrregues elèctriques quan sigui necessari.

Xerrada sobre l'ús del desfibril·lador i procediments d'emergència:

El dissabte el nostre instructor va visitar el centre DCA Anoia per impartir una xerrada educativa. Durant la sessió, es va proporcionar informació detallada sobre com utilitzar correctament el desfibril·lador Zoll AED Plus i com actuar en cas d'una emergència cardiorespiratòria. Els participants van tenir l'oportunitat de familiaritzar-se amb l'equip i practicar les tècniques de reanimació.

 

desfibrilador y cartelería cardiosos

Promoció de la seguretat i la resposta ràpida:

Aquesta col·laboració té com a objectiu promoure la seguretat i la resposta ràpida en situacions d'emergència proporcionant un equip més a la xarxa de desfibril·ladors d’Igualada amb personal format.
La  intervenció immediata en casos de parada cardíaca és fonamental per augmentar les possibilitats de supervivència. El temps juga en contra de la víctima i per tant, actuar en els primers minuts eleva fins al 60% l’índex de supervivència d’una persona que ha patit una mort sobtada.