Blautec i Cardiosos col·laboren per salvar vides

desfibrilador blautecEl mes passat Cardiosos va col·laborar amb l’empresa igualadina Blautec per realitzar una formació de “Suport Vital Bàsic i utilització de DEA” per els seus treballador i oberta a qui hi volgués participar.

És molt important oferir a la comunitat la oportunitat d’adquirir co

neixements que puguin marcar la diferència en moments crítics, i en aquest cas Blautec ha posat a disposició un espai en les seves instal·lacions d’Igualada per poder dur a terme aquesta formació.

Durant les 6 hores de curs, els participants han après com han d’actuar en cas de trobar-se davant d’una situació d’emergència (ennuegament per ingestió de cossos estranys, mort sobtada, desmais) i com utilitzar de forma correcte el DEA i DESA.

Creiem firmament en la importància de la formació en primers auxilis i l’accés ràpid a un desfibril·lador en cas d’aturada cardíaca. L’objectiu de les dues empreses és promocionar la seguretat i el benestar en la nostra comunitat i aquest curs és un pas més en aquesta direcció.
Les oficines i botiga de Blautec, situades al polígon industrial Les Comes, estan cardioprotegides amb un desfibril·lador Zoll semiautomàtic que garanteix la protecció dels treballadors, dels clients i els habitants i vianants de la zona.
És un equip que contribueix a augmentar la xarxa de desfibril·ladors de la ciutat d’Igualada amb personal format per salvar vides.

Si t’has perdut aquesta oportunitat, no et preocupis. Contacta amb nosaltres per més info o quedat atent a les nostres xarxes socials per assabentar-te de futures formacions.

Junts podem marcar la diferencia i salvar vides.

 

curs Blautec formació SVBmaniobra heimlich formacionprc formació svb Blautec igualada