Cardiosos està present al “Barcelona Fan Village”

bcn fan village 23Des del 23 de maig fins al 3 juny Cradiosos està present al Barcelona Fan Village, l'emocionant esdeveniment que reuneix els fans de la Formula 1.

La seguretat sanitària dels assistents és de prioritat absoluta i ens alaga ser-hi presents per garantir la protecció dels fans de l'automobilisme. Amb accés lliure per a tots els assistents, l'esdeveniment pretén connectar el Mediterrani, el modernisme i el cosmopolitisme de la Ciutat Comtal amb la Formula 1, l'adrenalina i l'emoció del Circuit.

Cardiosos participa amb un tècnic sanitari altament capacitat.
Aquest tècnic té una àmplia experiència en primers auxilis i maneig d'emergències mèdiques, estarà present en tot moment i tindrà a disposició equipament mèdic avançat com a desfibril·ladors automàtics externs (DEA), maletins de primers auxilis i altres elements necessaris per atendre tot tipus de emergències mèdiques i estar així preparat per respondre de manera efectiva a possibles accidents que puguin sorgir durant un esdeveniment massius com és el Barcelona Fan Village.

El servei es realitza en estreta col·laboració amb els serveis mèdics locals perquè la resposta en cas de necessitat sigui integral, l'atenció mèdica immediata i en cas de necessitat la transferència a un centre hospitalari es desenvolupi de manera fluida.

A més d'estar preparats per respondre a emergències, també estem presents per promoure la prevenció. Durant l´esdeveniment, el nostre tècnic sanitari estarà disponible per aportar informació sobre la importància de la cardioprotecció i respondre eventuals preguntes.

Ens sentim orgullosos d'estar present al Barcelona Fan Village, assegurant la seguretat sanitària dels aficionats. Continuem demostrant el nostre total compromís amb la cardioprotecció i dedicació a salvar vides a qualsevol entorn.

 

tecnic sanitari gran premi f1 23

 

Amb el millor equip humà i recursos materials de primera els nostres Preventius Medics Sanitaris s'adapten a les necessitats i l'exigència de tot tipus d'esdeveniments públics i privats (empreses, organitzacions i particulars).

Oferim Serveis Preventius Sanitaris per esdeveniments com:

  • curses esportives (btt, running, triatlon, cicloturistes…)
  • concerts i festes majors
  • esdeveniments culturals (focs artificials, castellers…)
  • activitats industrials relacionades amb riscos laborals i seguretat
  • esdeveniments en estadis i pavellons esportius
  • Assessorament i planificació personalitzada per part dels nostres professionals. Contacta’ns!