Google provarà sensors de telèfons intel·ligents per detectar problemes cardíacs i oculars

google problema corazon ataque comprar deaGoogle ha anunciat plans per utilitzar telèfons intel·ligents per monitoritzar la salut i ha explicat que provarà si capturar els sons del cor i les imatges del globus ocular podria ajudar les persones a identificar problemes cardíacs des de la llar.

Concretament, la companyia està investigant si el micròfon incorporat del telèfon intel·ligent pot detectar els batecs del cor i els bufats quan es col·loca sobre el pit, de manera que les lectures podrien permetre la detecció primerenca de trastorns de les vàlvules cardíaques.

La investigació ocular se centra a detectar malalties, com les relacionades amb la diabetis, a partir de fotografies. Google també ha assenyalat que havia reportat "resultats primerencs prometedors" usant càmeres de taula a clíniques i ara està examinant si les fotos de telèfons intel·ligents també poden funcionar.

T'interessa: Dissenyen una polsera que avisa si s'acosta un infart

A més, Google també planeja provar si el programari d'intel·ligència artificial pot analitzar ecografies preses per tècnics menys qualificats, sempre que segueixin un patró establert.

Els projectes segueixen els anuncis de l'any passat sobre el mesurament de la freqüència cardíaca i respiratòria amb càmeres de telèfons intel·ligents, funcions que ara estan disponibles a molts dispositius a través de l'aplicació Google Fit.

T'nteressa: El pegat que avisa d'atacs de cor abans de tenir símptomes

La tecnologia no deixa de sorprendre'ns i facilitar-nos allò referent a la detecció de problemes cardíacs, però la detecció no és suficient.

Cal disposar d'un aparell DEA (desfibril·lador) per a poder actuar a temps i evitar mals majors.Estàs pensant en comprar un DEA? Contacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitisContacta amb nosaltres i t'ajudarem en tot el que necessitis