La FCF i Cardiosos formen els membres dels clubs de la Campanya Tots Som un Batec

fcf cardiosos comprar dea

Comencem a formar part de les 900 persones que es formaran amb la instal·lació dels 180 DEA previstos al projecte Tots som un batec

El CF La Llacuna i el Vilafant FC han estat dels primers en rebre una jornada de formació específica per aprendre a utilitzar correctament un desfibril·lador.Després de l’entrega dels desfibril·ladors de la campanya TOTS SOM UN BATEC, la FCF (Federació Catalana de Futbol) i CardioSOS han iniciat jornades de formació dels membres dels clubs. El CF La Llacuna i el Vilafant FC han estat dues de les entitats que han rebut recentment les jornades de formació a les seves instal·lacions.

Mira tota la informació de la campanya Tots Som un Batec

En aquest sentit, el president de CF La Llacuna, Josep Maria Albet, ha manifestat que “valorem molt positivament tant l’arribada del desfibril·lador com aquest curset per aprendre a utilitzar-lo de manera correcta. Estem molt agraïts d’estar cardioprotegits. Tot el poble sortirà beneficat amb aquesta iniciativa”.

Coneix en aquest enllaç els clubs que s'han associat a la campanya Tots Som un Batec

Per la seva banda, la directiva del club, Ester Guilañà, ha remarcat que “estem encantats amb aquest curset impartit per l’FCF. Si tenim algun cas d’emergència, tots els que hem realitzat aquest formació podrem aplicar correctament el desfibril·lador. Ha estat un curset curt, amè i senzill”.


Al seu torn, el president del Vilafant FC, Santi Masó, ha explicat que “m’agradaria donar les gràcies a l’FCF per aquesta fantàstica iniciativa. Som sis persones les que hem portat a terme el curset per poder utilitzar el desfibril·lador”. En aquesta línia s’ha expressat el jugador de l’entitat, Macià Masó, qui ha puntualitzat que “el que més m’ha sorprès és la facilitat d’utilitzar l’aparell i que pot servir en qualsevol moment de la pràctica esportiva”.

 

 

Sou un club esportiu i voleu associar-vos a la campanya Tots Som un Batec? Contacteu amb nosaltres i us informarem

 

Font: FCF