Cap escola sense DEA. La cardioprotecció a les escoles

comprar dea catalunya escola escuela institutoInstal·lar un desfibril·lador extern i realitzar la formació en suport vital bàsic és de vital importància per a la supervivència de la víctima, això cobra especial sentit en els centres educatius.

Establir programes de cardioprotecció en col·legis amb desfibril·ladors DEA, formació i manteniment són mesures eficaces contra el mort sobtada en alumnes, professors i treballadors de l'escola.

La pregunta que tot pare s'hauria de fer és: L'escola del meu fill/a està preparat per a situacions d'emergència potencialment greus?

Com a pares hauríem d'exigir que a l'escola dels nostres fills tots els professors estiguin formats en RCP i que disposin d'un DEA en el centre escolar.


L'ús dels desfibril·ladors no es limita únicament als hospitals i ambulàncies, de fet aquests esdeveniments crítics ocorren majorment fora de l'àmbit hospitalari, s'estima que el 80% de les parades càrdies ocorren fora de l'hospital.

Coneix en aquest enllaç com fins i tot, els cotxes de la Policia estàn equipats amb un DEA

No hi ha llocs ni persones que estiguin exemptes de la possibilitat de patir un accident cardíac. Per això la instal·lació d'equips DEA és una cosa que indiscutiblement salva vides i redueix les possibles seqüeles neurològiques associades una parada cardíaca.

Podem oferir a totes les escoles i centres educatius les nostres xerrades pràctiques sobre RCP i utilització de DEA

Els menors de 8 anys necessiten un pegat especial denominat pegat pediàtric i els més grans de 8 anys o nens que pesin més de 25 kg necessiten un pegat d'adult. Cada tipus de pegat es col·loca de forma diferent i també reben una intensitat diferent de descàrrega.

Contacta amb nosaltres i t'ho explicarem tot de forma més detallada

Des Cardiosos, volem dotar de manera totalment gratuïta d'un desfibril·lador a 140 escoles de Catalunya. 

Coneix AQUÍ tots els detalls de la nostra campanya CAP ESCOLA SENSE DEA