Cotxes de la Policia local equipats amb desfibril·ladors DEA

desfibirilador coche policia comprar dea alquilar catalunya

Municipis cardioprotegits, ciutats cardioprotegidas, cada vegada més ajuntaments estan sensibilitzats en la lluita contra la mort sobtada, i molts estan instal·lant desfibril·ladors DEA en equipaments municipals, i oferint formació als treballadors municipals sobre les maniobres de reanimació i el maneig d'un desfibril·lador extern.

Entre aquests empleats públics estan els agents de la policia local, els vehicles policials estan en continu moviment dins el propi municipi, una excel·lent forma de cardioprotegir les ciutats. Els desfibril·ladors portàtils milloren considerablement el temps de resposta, ja que a l'estar ubicats en vehicles patrulla, la seva actuació és immediata.

Per què és important que els vehicles de la policia disposin de desfibril·ladors DEA?

Gràcies al coneixement del municipi, com moure's pels diferents carrers i la facilitat de desplaçament, els agents de la Policia local acostumen a ser els primers en arribar al lloc on s'ha patit una aturada cardiorespiratòria. Per aquest motiu és de vital importància que els vehicles de la policia local disposin d'aparells desfibril·ladors.

  

 

Un desfibril·lador en vehicles de la Policia és una forma de cardioprotecció pública, accessible i portàtil

Els vehicles de la Policia resulten uns espais ideals per instal·lar un DEA, ja que ofereix una àmplia cobertura per accedir a llocs molt concorreguts com platges, rius, centres esportius, càmpings, bars i restaurants, centres comercials, esdeveniments multitudinaris, festes locals, cavalcada de reis, festivals de música, activitats esportives i populars, etc.

Un desfibril·lador ha d'estar accessible, de manera ràpida, àgil, en llocs de difícil accés, davant d'una parada cardíaca el temps és vida, i els vehicles de la Policia el lloc on transportar-los. Disposar de desfibril·ladors portàtils i de personal format en les maniobres de reanimació cardiopulmonar és fonamental si pensem en reduir les xifres anuals de mort per parada cardíaca, cada minut compte.

A Cardiosos dediquem tot el nostre esforç en ajudar a crear espais segurs, cardioprotegits i oferir la nostra experiència com a especialistes en l'àmbit de la cardioprotecció.


Si sou un Ajuntament i esteu interessats en instal·lar aparells desfibril·ladors DEA als vehícles de la vostra Policía local, contacteu amb nosaltres i us assessorarem sobre com fer-ho.