"Sumex Group: Innovació en la construcció i Compromís amb la Salut dels seus Empleats"

sumex desfibrilador industriaSumex és una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència que es distingeix d'altres empreses per la seva capacitat en adaptar-se a les necessitats del client i oferir una àmplia gamma de solucions personalitzades sota demanda.
Aquesta flexibilitat permet col·laborar estretament amb empreses del sector de la construcció, desenvolupant projectes específics i solucions a mesura que van des d'excavacions fins a la decoració d'interiors.

Actualment, moltes empreses estan prenent mesures proactives per garantir la seguretat i el benestar dels seus empleats.
Com a mostra d'aquest compromís, Sumex ha contractat a Cardiosos Global Protection la instal·lació d'un desfibril·lador semiautomàtic Samaritan HeartSine 350P a la seu de la seva empresa, situada a Igualada.Però, què vol dir realment tenir un desfibril·lador a l'empresa?

1. Accés Ràpid a Assistència Vital

Un desfibril·lador és un dispositiu mèdic dissenyat per restablir el ritme cardíac normal en cas de mort sobtada. Un empleat mitjà passa un quart del seu dia al lloc de treball, moltes de les emergències mèdiques es produeixen a l'entorn professional.

2. Increment de les probabilitats de supervivència

La rapidesa amb què s'administra la desfibril·lació és crucial per augmentar les probabilitats de supervivència en casos d'atur cardíac. En moltes situacions, cada minut compta, i tenir un desfibril·lador disponible pot marcar la diferència entre la vida i la mort.

3. Capacitació en Ressuscitació Cardiopulmonar (RCP)

Un grup de 6 a 8 treballadors de diversos departaments han rebut la formació en Suport Vital Bàsic, RCP i ús de DEA, on han après a actuar segons la cadena de supervivència, adquirint seguretat davant d'una emergència sanitària, i s'entrenatse a realitzar compressions toràciques de qualitat, administrar ventilacions i utilitzar l'equip desfibril·lador.

4. Promoció d'una Cultura de Seguretat i Cura

La presència d'un desfibril·lador a l'empresa té beneficis pràctics i contribueix a promoure una cultura de seguretat i de cura entre els empleats. Preparar el personal per fer front a emergències mèdiques augmenta la xarxa de persones que poden fer front de una manera efectiva a una aturada cardíaca en qualsevol moment i situació, no només en el lloc de treball.

sumex instalacion dea


Aquesta mesura demostra la preocupació de Sumex Group per la prevenció sanitària i en ressalta la dedicació a protegir i cuidar l'equip humà que la compon.
Aquesta combinació d'excel·lència en el negoci i la responsabilitat social és el que fa que una empresa sigui exemplar en el seu sector.