Formacions de Primers Auxilis i Extinció d'Incendis per a Estudiants d'ESO de l'Escola Àgora Sant Cugat International School.

Un any més, hem impartit les formacions de primers auxilis i extinció d'incendis als estudiants d'ESO de l'escola Àgora Sant Cugat International School. Aquestes formacions, que formen part del programa del Casal Esportiu, estan dissenyades específicament perquè els joves comprenguin i entenguin els principis bàsics mitjançant exercicis dinàmics i molt pràctics.


formacio us extintors

Programa del Casal Esportiu: aprenentatge Essencial per a Joves.

L'objectiu d'aquestes formacions és que els estudiants adquireixin habilitats crucials que podrien salvar vides. Cada curs dura quatre hores amb un nombre màxim de 15 alumnes per sessió. Així cada participant rep l'atenció i el suport necessari per a un aprenentatge individualitzat.

Enfocament Pràctic i Didàctic.

Els nostres mètodes d'ensenyament que combinen teoria i pràctica, permeten que els estudiants participin activament en simulacions i exercicis pràctics que reforcen l'aprenentatge dels conceptes bàsics.
La pràctica és fonamental per a la retenció del coneixement, especialment en situacions d'emergència on cada segon compte.

Ubicació i logística.

Els nostres instructors s’han desplaçat fins a la residència esportiva Alberg Els Isards, situada a La Molina, Cerdanya. Aquest entorn proporciona un espai ideal per fer les pràctiques.

Iniciació als Primers Auxilis

A la primera part del curs, els estudiants aprenen els procediments necessaris per socórrer una víctima que ha patit una aturada cardíaca. Aquesta formació inclou els 7 passos per salvar una vida, on s'ensenya als estudiants com avaluar la situació, trucar a emergències, fer compressions toràciques i respiració boca a boca.
A més, se'ls instrueix en l'ús del desfibril·lador, una eina essencial per restablir el ritme cardíac normal. La combinació de teoria i pràctica assegura que els joves se sentin preparats i confiats per actuar en situacions crítiques.

Formació Bàsica d'Extinció d'Incendis i Prevenció d'Incendis

La segona part del curs es dedica a aprendre habilitats de prevenció, extinció d'incendis i progressió sense visibilitat en espais saturats de fum. Els estudiants aprenen tècniques bàsiques per prevenir incendis i com actuar de manera segura i efectiva en cas que es produeixin.
Les pràctiques inclouen l'ús d'extintors i exercicis amb foc controlat, on als joves poden experimentar de primera mà com fer servir aquests equips en situacions d'emergència. Se'ls ensenya a desplaçar-se en espais amb poca o nul·la visibilitat a causa del fum, una habilitat crucial per a la seva seguretat i la dels altres.

formacio reanimacio cardiopulmonar


Agraïments.

Volem expressar el nostre agraïment a l'escola Àgora Sant Cugat International School i a l’Alberg Els Isards per la confiança en el nostre programa i als estudiants pel seu entusiasme i dedicació durant les formacions.

Esperem continuar col·laborant en el futur per formar les noves generacions en habilitats tan fonamentals.

A Cardiosos estem compromesos amb l'educació i la seguretat i continuarem esforçant-nos per proporcionar formacions de qualitat que marquin la diferència.
Contacta amb nosaltres per a més informació!

curso-rcp-colonias-deportivas.jpgcurso-rcp-para-menores.jpgformacio-extincio-incendis.jpgformacio-reanimacio-cardiopulmonar.jpgformacio-us-extintors.jpgrcp-us-de-desfibrilador.jpgsimulacio-espai-fum.jpg