Ruta en Bicicleta Cap de Creus a La Selva organitzada per El Brascó

equipo e bike blascoEl passat cap de setmana, els amants de la natura i l'aventura van tenir l'oportunitat de descobrir l’Alt Empordà amb bicicleta elèctrica.
Aquest esdeveniment va ser organitzat per el Centre esportiu el Brascó Cap de Creus, un espai que ha nascut amb una filosofia exclusivament esportiva, l'oci i la gastronomia per oferir experiències úniques al bell mig de la meravellosa paisatgística de la Costa Brava i l'Empordà.

Una Ruta Emocionant

La ruta en bicicleta va portar als participants des del majestuós Cap de Creus fins als verds paisatges de La Selva, oferint vistes panoràmiques impressionants i un recorregut ple de desafiaments i descobriments. Des de camins costaners fins a senders forestals, cada gir de pedalada va portar els ciclistes a un nou paisatge d'excepcional bellesa natural.

Gastronomia i Oci

Els participants no només van poder disfrutar de l'aventura sobre rodes, sinó que també van tenir l'oportunitat de relaxar-se i gaudir d'una experiència gastronòmica única. Amb una cuina que destaca els sabors locals i una atmosfera acollidora, els ciclistes han poder recuperar forces tot compartint les seves emocions.

Durant la ruta la seguretat dels participants va ser una prioritat

L'esdeveniment va ser cardioprotegit, gràcies a la col·laboració de Cardiosos. Mitjançant la cessió d'un desfibril·lador DEA Samaritan  350. Un equip compacte, lleuger i fàcil d'utilitzar.

El dispositiu, proporcionat amb una motxilla de fàcil accés, estava a disposició del metge que participava a la ruta de bicicleta, assegurant una resposta professional davant de qualsevol emergència relacionada amb la salut cardiovascular dels participants.

Aquesta col·laboració entre Cardiosos i el Brascó Cap de Creus exemplifica l'importància de la preparació i la prevenció en esdeveniments esportius.

 

motxilla dea equip medic

 

Disposem d'equips d'última generació i personal preparat per cardioprotegir qualsevol mena d'esdeveniment.

Gràcies a la nostra experiència, adquirida al llarg dels anys, tenim la capacitat de prevenir els riscos més habituals i intervenir de manera efectiva en situacions greus.
No dubtis en contactar-nos!