Girona, Província Cardioprotegida: Col·laboració entre la Federació d’Hostaleria i Turisme i Cardiosos Global Protection

entrada desfibrilador federacio hostaleriaLa Federació d’Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona ha marcat un precedent important en la promoció de la seguretat i el benestar dels seus visitants.

Amb un acord de col·laboració amb Cardiosos Global Protection, s'ha iniciat un nou projecte a la província, garantint que tots els establiments d’hostaleria i turisme disposin de desfibril·ladors, convertint-se en llocs segurs i preparats per intervenir en situacions crítiques com parades cardiorespiratòries.

Sota el lema “L’hostaleria i el turisme amb el cor”, Girona s'està posicionant com una província líder en temes de seguretat i protecció cardiovascular.

L'objectiu és simple i clar: convertir cada establiment turístic i de restauració en un punt de referència en matèria de cardioprotecció.

Amb aquest compromís, es busca assegurar que cada persona que visqui o visiti la província pugui gaudir de l'hospitalitat amb la tranquil·litat de saber que està en un entorn segur i preparat per fer front a emergències.

El 2023, la província de Girona va rebre 8.514.972 turistes (un 1,38% més que el 2022).

Segons la normativa vigent, els establiments que disposin de Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) han de garantir que almenys una persona treballadora estigui formada per proporcionar una assistència ràpida i eficaç en cas de parada cardiorespiratòria.
Alguns dels membres del personal hauran d’estar capacitats per respondre adequadament en situacions crítiques. Això implica realitzar una formació presencial de 6 hores en SVB i utilització de DEA que farà que augmenti el número de persones formades, amb l’objectiu de que puguin actuar en cas d’emergència i siguin capaç de practicar el massatge cardíac.

 

 Els logos distintius d’aquesta campanya son:

logo federacio cardioprotegida

 

Aquesta iniciativa exemplar no només reflecteix el compromís de la Federació d’Hostaleria i Turisme i de Cardiosos Global Protection amb la seguretat dels seus visitants, sinó que també destaca la importància de la col·laboració pública-privada en la promoció del benestar comú.

 

adhesiu federacio hostaleria girona      dea vitrina carteleria federacio hostaleria girona

 

Girona està liderant el camí cap a un futur on la seguretat cardiovascular sigui una prioritat en tots els aspectes de la vida quotidiana. Amb aquesta unió de forces, estem creant un entorn més segur i protegit per a tothom.