Què és la Senyalètica ILCOR?

adhesius personalitzats desfibrilladorLa claredat de les indicacions és fonamental per garantir la seguretat. La senyalètica ILCOR és un component essencial en la gestió d’emergències i la seguretat cardiovascular.

International Liaison Committee on Resuscitation

La senyalètica ILCOR (International Liaison Committee on Resuscitation) en català: Comitè internacional d'enllaç sobre ressuscitació, és un sistema estandarditzat de SENYALS VISUALS DE SALVAMENT O SOCORS que indiquen la ubicació de desfibril·ladors i altres equips relacionats amb la ressuscitació cardiopulmonar (RCP).

Normatives que s'han de seguir

La senyalètica ILCOR segueix normatives estrictes per garantir-ne la uniformitat i la comprensió global. A molts països, aquestes normatives es basen en les directrius de la ILCOR i organitzacions de salut locals. Aquestes normatives especifiquen colors, formes i símbols propis per assegurar una identificació ràpida i precisa.

Objectiu de la Senyalètica ILCOR

La iconografia DEA o DESA, segons es tracti d'un equip automàtic o semiautomàtic, té com a objectiu indicar la presència i la localització del desfibril·lador per al seu ús immediat en situacions crítiques. Alguns senyals poden estar acompanyats de fletxes que indiquen la direcció en què es troba el desfibril·lador, en cas que aquest no estigui a la vista.

La rapidesa en la resposta a una emergència cardíaca és crucial, i aquests senyals estan dissenyats per ser comprensibles fins i tot en situacions d'estrès. Contribueixen a la creació d'entorns cardioprotegits, on la presència i l'accessibilitat d'aquests equips hauria de ser coneguda per tothom.

 

policarbonat igualada

 Materials i Personalització de Suports

Els senyals ILCOR són versàtils en termes de materials. Els més usats són el foam o el policarbonat. Nosaltres oferim opcions de suports "especials" en materials com acer inoxidable o altres, depenent de les necessitats i l'estètica de l'entorn. Aquests materials garanteixen durabilitat i visibilitat a llarg termini, fins i tot en condicions adverses.

Servei Personalitzat de Cardiosos

A Cardiosos oferim un servei adaptat a les necessitats específiques de cada client. Des del disseny fins a la instal·lació, treballem en estreta col·laboració per garantir que els senyals no només compleixin les normatives sinó que també s'integrin harmoniosament a l'entorn.

Suports en forex o policarbonat, columnes per a desfibril·ladors, totems, etiquetes, cartells que indiquen el protocol d'actuació i qualsevol tipus de senyalètica que el client necessiti imprès en el suport més idoni a cada lloc i situació.

 

adhesius-personalitzats-desfibrillador.jpgcarteleria-ilcor.jpgdesfibrilador-carteleria-ilcor.jpgpolicarbonat-dea.jpgpolicarbonat-desfibrilador-cala-nostra.jpgpolicarbonat-igualada.jpgpolicarbonato-senyalitzacio-desfibrilador.jpgsant-quirze-valles-cartel-acero.jpgtotem-metallic-per-desfibrilador.jpg