Cardiosos i la Residencia Pare Vilaseca d’Igualada junts per protegir el Cor de la Gent Gran

vilaseca igualada residencia cardioprotegidaLa Residència Pare Vilaseca d'Igualada és molt més que un lloc de descans; és una llar on els residents tenen una atenció integral i personalitzada.

Ofereix acolliment residencial permanent o temporal a persones grans vàlides o amb diferents nivells de dependència.
Proporciona un servei integral i de màxima qualitat amb plans individualitzats d’atenció personal interdisciplinària per facilitar les activitats de la vida diària. També ofereix un servei de suport a les famílies i estades temporals de descans familiar.
L’equip humà i professional vetlla pel manteniment de la salut física, psíquica, emocional i relacional de les persones residents. L’objectiu és facilitar un entorn substitutiu de la llar, adequat i adaptat a les necessitats d’assistència, i mantenir el màxim grau d’autonomia personal i social.
Cardiosos Global Protection s'enorgulleix d'anunciar la instal·lació d'un desfibril·lador a la Residència Pare Vilaseca, un pas crucial cap a la protecció de cors en aquest càlid entorn.

La Importància de la Cardioprotecció en Residències de Gent Gran

Els residents d'una llar són majoritàriament adults grans que poden tenir més probabilitats de tenir problemes cardíacs. La cardioprotecció és fonamental en aquests entorns per garantir una resposta ràpida i eficaç en cas d’emergència cardíaca.

La instal·lació d'un desfibril·lador en un espai com la Residència Pare Vilaseca és una mesura preventiva i protectora. Els desfibril·ladors externs automàtics (DEA) són dispositius que poden restablir el ritme cardíac normal en cas d'aturada cardíaca sobtada. En situacions d'emergència cardíaca, com sabem bé, la velocitat de resposta és vital i comptar amb un DEA a mà pot marcar la diferència entre la vida i la mort.

 

Cardiosos Protegeix Cors a la Residència Pare Vilaseca

Estem satisfets d’haver instal·lat un desfibril·lador a la Residència Pare Vilaseca d'Igualada. Aquesta mesura és una mostra del compromís de la residència amb la seguretat i el benestar dels residents amb el propòsit de reduir les víctimes que puguin patir una aturada cardíaca.

A Cardiosos, sostenim que la protecció del cor és fonamental a tots els entorns, i estem compromesos a fer d'aquests llocs un espai més segur per viure i gaudir de la vida.

 

desfibrilador instalado en residencia

 La cardioprotecció és un valor que compartim amb totes les institucions que tenen cura dels nostres grans.

Si estàs interessat en els nostres serveis no dubtis en contactar amb nosaltres, estem encantats d’assessorar-te i fer un pla específic per al teu espai.