Indústries cardioprotegides: desfibril·lador a l’empresa XB Steel GROUP BISBAL

En un món on la productivitat industrial és fonamental, la seguretat i el benestar dels treballadors han de ser la prioritat ja que la majoria de les parades cardíaques es produeixen a estant a casa o a la feina.

industria bisbal dea oficinas

 

Cardioprotecció a l'Entorn Industrial: Un Acte de Responsabilitat

Els llocs de treball com fàbriques, indústries i magatzems, sovint són escenaris de gran activitat, on les maquinàries sorolloses, l'estrès i la fatiga poden distreure el treballador.

Aquests factors poden augmentar el risc de problemes cardíacs entre els treballadors, per això tenir l’espai cardioprotegit es converteix en una necessitat essencial.
La instal·lació de desfibril·ladors en aquests entorns industrials és un pas significatiu cap a la protecció integral dels empleats. Un desfibril·lador extern automàtic (DEA) pot marcar la diferència en cas d'emergència cardíaca ja que els primers 5 minuts són crucials per poder augmentar exponencialment la possibilitat de supervivència.
Una resposta ràpida és clau i disposar d’un desfibril·lador dona seguretat a l’hora d’atendre de manera efectiva una víctima.

 

XB Steel GRUP BISBAL: Innovació i Seguretat

XB Steel GRUP BISBAL és una empresa que reconeix la importància de la seguretat dels treballadors. La seva dedicació a l’elaboració del ferro, on la precisió i l'eficiència són essencials, va de la mà amb el compromís de tenir cura d'aquells que fan que aquesta indústria funcioni i els serveis oferts siguin de gran qualitat.

La cardioprotecció no només és un signe de responsabilitat, sinó que també crea un ambient en el què els treballadors se senten valorats i protegits. És per això que XB Steel GRUP BISBAL ha instal·lat dos desfibril·ladors Samaritan PAD HeartSine 360P cada un amb vitrina AIVIA 100 a les seves instal·lacions.

 

Salvaguardant Cors al Lloc de Treball

La cardioprotecció a l'entorn industrial no només és un requisit de seguretat, sinó un acte de cura i responsabilitat envers els treballadors.

A Cardiosos ens sentim satisfets  de formar part de la iniciativa de XB Steel GRUP BISBAL per protegir la vida dels que donen vida a la seva empresa. Junts, estem creant un entorn de treball segur on el cor de la indústria batega fort i saludable. La protecció de la vida és un valor que tots compartim, i la cardioprotecció al lloc de treball és un pas fonamental en aquesta direcció.

 

desfibrilador-industria-hierro-prevencion-riesgos.jpgdesfibrilador-industria-hierro-prl-riesgos-laborales.jpgindustria-bisbal-dea-oficinas.jpgindustria-bisbal-hierro-dea-exterior.jpgindustrias-bisbal-desfibrilador-interior-oficines.jpg