Un Batec de Seguretat al Cor de Girona: Desfibril·lador a la Catedral de Santa Maria

samaritan 360p instaLa majestuosa Catedral de Girona, una icona de la història catalana, és molt més que una obra mestra d’arquitectura. És un lloc de profunda importància cultural i religiosa que ha estat testimoni durant segles d'esdeveniments històrics i és visitada per milers de turistes cada any.

Amb la voluntat de garantir la seguretat dels que la visiten, ens complau anunciar la instal·lació d'un desfibril·lador extern automàtic (DEA) en aquest lloc emblemàtic.

Un Tros d'Història feta amb Pedra: La Catedral de Girona

La Catedral de Girona dedicada a Santa Maria és un testimoni viu de la riquesa històrica d'aquesta ciutat catalana. La seva construcció va començar al segle XI i va continuar durant diversos segles. Acull tresors artístics i arquitectònics, incloent-hi la nau gòtica més ampla del món i la impressionant escalinata de la Bruixa.

A més del valor històric i arquitectònic, la Catedral de Girona és un centre de devoció i un lloc de reunió per a la comunitat religiosa. Cada any, milers de pelegrins i turistes visiten aquest lloc sagrat, i el seu significat transcendeix les fronteres de la religió i la geografia.

 

La Importància de la Cardioprotecció a llocs Emblemàtics

En llocs amb alta afluència de persones és fonamental considerar la seguretat i el benestar dels visitants i dels feligresos. La instal·lació d'un desfibril·lador Samaritan Heartsine PAD 360P en un lloc tan recorregut és un pas significatiu cap a la protecció de la vida i la salut dels qui la visiten

Cardiosos va idear i dissenyar un suport especial en acer inoxidable, funcional com una vitrina però més discret i elegant.

Un desfibril·lador és una eina de vital importància en situacions d'emergència cardíaca ja que pot marcar la diferència entre la vida i la mort restablint el ritme cardíac normal en cas d'aturada cardíaca. Una resposta ràpida és essencial, i disposar d’un DEA a la catedral augmenta les possibilitats de supervivència en cas d'una emergència cardiovascular.

A Cardiosos, estem orgullosos d'haver contribuït a fer de la Catedral de Girona un indret encara més segur i acollidor per a tothom.

 

Catedral-girona-fuera.jpgsamaritan-360p-insta.jpgsamaritan-catedral-girona-senyaletica-entrada.jpegsamaritan-catedral-girona-vitrina.jpeg