Formació Pràctica en Suport Vital Bàsic, extracció i immobilització de víctimes.

La formació constant és clau per proporcionar una assistència efectiva davant d'emergències mèdiques. Un dels nostres tècnics va impartir recentment un curs altament pràctic de quatre hores al Camp de Foc Fast Emergències de Castellolí on es van enfocar tres aspectes fonamentals de l'atenció en les emergències:

 

Extracció de la Víctima:

Durant situacions d’emergència, l’extracció segura de la víctima és una prioritat. El nostre formador va ensenyar les tècniques per moure i transportar les víctimes de manera segura, minimitzant el risc de lesions addicionals.

 imobilizacion accidente

Immobilització:

La immobilització adequada és essencial per evitar danys addicionals en casos de traumatismes o lesions a la columna vertebral. S'han ensenyat tècniques per immobilitzar les víctimes de manera segura i efectiva fins l'arribada de l'assistència mèdica.

imobilizacion victima

Suport Vital Bàsic:

El curs també es va centrar en el suport vital bàsic. Els participants van adquirir habilitats per administrar RCP i utilitzar un desfibril·lador extern automàtic (DEA) en situacions d'aturada cardíaca.

curso svb transporte imobilizacion victima

La formació pràctica exerceix un paper fonamental en la preparació dels professionals de la salut i dels tècnics d'emergències per enfrontar situacions crítiques. A través de la pràctica real, els participants poden desenvolupar habilitats essencials. La formació proporciona confiança, cosa que és crucial per prendre decisions ràpides i efectives en situacions d'emergència.

curs svb

Estem orgullosos de comptar amb professionals altament capacitats que estan preparats per actuar en situacions crítiques i ajudar a salvar vides.

Si vols obtenir més informació sobre les nostres formacions o serveis de cardioprotecció, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te en tot allò que necessitis.