Cardiosos forma a l’equip EPI (Equips Primera Intervenció) de Fontanellas i Martí

equip extinció incendis

Cardiosos forma a l’equip EPI (Equips Primera Intervenció) de Fontanellas i Martí en extinció d'incendis i ambients enrarits.

En el nostre compromís per garantir la seguretat integral en diversos entorns laborals, ens enorgulleix haver impartit aquesta setmana un Curs Bàsic d'Extinció d'Incendis i Ambients Enrarits a l'empresa igualadina Fontanellas i Martí, que es dedica a la producció i selecció de pells. Aquest curs va ser dissenyat específicament per dotar als treballadors amb les habilitats necessàries per fer front a les emergències pròpies d'una indústria dedicada al cura de la pell.

Prioritzant la seguretat en el lloc de treball

La seguretat laboral és una preocupació primordial. En col·laboració amb Fontanellas i Martí, ens hem centrat en capacitar el seu equip en mesures de prevenció i resposta davant situacions d'emergència. L'objectiu és garantir que els treballadors estiguin preparats per afrontar els desafiaments inherents a la sev0a tasca en la producció i selecció de pells.

Curs Bàsic d'Extinció d'Incendis i Ambients Enrarits

És crucial comptar amb un equip preparat per fer front a les emergències del lloc de treball. Aquest curs ha sigut pensat per abordar les necessitats específiques de la industria de la pell i durant la formació es van tocar temes com la prevenció d'incendis en àrees de producció, el maneig adequat de productes químics i la resposta ràpida davant situacions d'ambients enrarits. Això garanteix que els treballadors estiguin formats amb les habilitats necessàries per protegir-se a si mateixos i al seu entorn de treball.

Realitzat al camp de foc Fast Emergències de Castellolí, els participants van adquirir habilitats pràctiques per prevenir i respondre eficaçment a incidents relacionats amb incendis i condicions de risc químic.

 

formacio equip epi fontanelles marti

Millorant la seguretat i la confiança

La formació no només té com a objectiu millorar la seguretat en el treball, sinó també reforçar la confiança i el benestar dels empleats. Si estan preparats i poden comptar amb les habilitats necessàries, els treballadors se senten segurs a l’hora d’actuar adequadament en cas d'emergència, contribuint a un ambient de treball més segur i saludable.

Compromís continu amb la seguretat laboral

Ens satisfà col·laborar amb Fontanellas i Martí en la promoció de la seguretat laboral. El nostre compromís no es limita a la capacitació inicial, sinó que també oferim assessorament continu, revisions de seguretat i els equips necessaris per fer front a les emergències.
L’empresa està equipada amb 2 desfibril·ladors i 6 equips de respiració d’escapament, i el més important és que el personal està format per poder usar correctament i realitzar amb èxit una evacuació, rescat o reanimació.

A Cardiosos, estem compromesos amb la prevenció de riscos laborals i a garantir la seguretat i el benestar dels equips de treball en tot moment.

 

 

 

extintores

formacio equip epi