Els beneficis del sexe per al cor

beneficios sexo para el corazon comprar dea cardioproteccion catalunyaEn ocasions anteriors hem parlat dels beneficis per al cor d'una bona alimentació o d'un exercici físic correcte, però també el sexe beneficia directament el nostre òrgan més preat.

T'interessa: On trobar als grans aliats del cor, els àcids grassos Omega 3

Coneixes quins són els beneficis del sexe per al cor?

Fer l'amor de manera certament habitual és bo per al cor. Ho diu tota una institució en aquest tema, la Fundación Española del Corazón (FEC) que, a més, assegura que una relació sexual equival a un exercici físic d'intensitat lleu a moderada. I és que gaudir d'una vida sana no només correspon a adquirir bons hàbits referits a una alimentació equilibrada o tenir un nivell d'estrès correcte i assumible. També practicar sexe ajuda.

Aquests són els beneficis del sexe per al cor...

Fer l'amor un parell de cops a la setmana reforça el sistema immunològic. Està comprovat que les persones sexualment més actives, emmalalteixen menys ja que el cos genera més anticossos en aquest tipus de relacions. És la seva manera de protegir-lo davant de virus i bacteris. El sexe allarga la vida ja que ajuda que el nostre cor estigui més saludable i per tant millorem la nostra longevitat. L'activitat sexual a partir dels 60 anys, ajuda a fer que aquestes persones emmalalteixin menys.

T'nteressa: Uns bons hàbits al dormir, també son aliats de la salut cardiovascular

Diversos estudis aseguren a més, que tenir relacions redueix a la meitat les possibilitats de morir d'un infart al cor. I és que les relacions sexuals no només augmenten el ritme cardíac, sinó que mantenen en equilibri els nivells d'estrogen i testosterona. Amb ixó també es beneficia la pròstata en els homes, ja que gràcies al sexe veuen reduïdes les opcions de patir càncer de pròstata.

A les dones el sexe les ajuda a enfortir el sòl pelvià ja que es perd fermesa amb l'edat, l'esport o després dels parts.

L'estrès és dolent per al cor i una manera d'eliminar-ho és practicant sexe. El sexe redueix l'ansietat i els nervis, i fa que el cervell segregui una substància química que accelera el centre del plaer i facilita el bon humor i un augment de l'autoestima. Totes son condicions psicològiques que ajuden a fer que el cor tingui una bona salut.

Altres beneficis del sexe per al cor és que amb ell es perden calories. Amb el sexe es posen en funcionament diversos músculs del cos i s'accelera el ritme cardíac, a més d'exercitar l'actitud postural. I, per descomptat, ens ajuda a dormir millor i dormir bé és sinònim de salut, també per al nostre cor.