Cardioprotecció d'instal·lacions esportives

pavello comprar deaEl síncope d'un esportista en el terreny de joc és un esdeveniment alarmant que a més pot ser greu i acabar en una mort sobtada.

La taquicàrdia ventricular i la fibril·lació ventricular es reconeixen entre les principals causes de mort sobtada dels esportistes. En aquests casos el ràpid inici d'una reanimació cardiopulmonar juntament amb l'aplicació dels desfibril·ladors automàtics han demostrat millorar enormement la supervivència en els esportistes que pateixen un síncope.

La formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) amb el personal de les instal·lacions esportives i fins i tot dels propis esportistes és una política preventiva molt important, ja que són ells els que poden i han d'actuar com a primers intervinents fins a l'arribada dels serveis d'emergència.

En el marc de la cardioprotecció d'instal·lacions esportives, Cardiosos va posar en marxa la campanya Tots som un Batec, que conjuntament amb la Fundació de la Federació Catalana de Futbol (FCF), la Fundació Leo Messi i la Fundació La Caixa, vol aconseguir que tots els camps de futbol, pavellons i pistes de futbol sala d'arreu de Catalunya estiguin cardioprotegits.

 

 

 leo messi cardiosos tots som un batec comprar dea

 

 

Contacta amb nosaltres