Motius per instal·lar un desfibril·lador o DEA de Cardiosos

comprar dea catalunyaPer què instal·lar un desfibril·lador?

El desfibril·lador o DEA, és una eina molt útil que es pot utilitzar en situacions de perill per aturada cardíaca. En situacions en què aquestes persones puguin patir una aturada cardíaca, és important poder actuar amb rapidesa, per la qual cosa es recomana tenir un desfibril·lador o DEA disponible.

Es recomana instal·lar un desfibril·lador en llocs amb gran afluència de persones.

Per què escollir un desfibril·lador de Cardiosos?

Al instal·lar un desfibril·lador de Cardiosos, convertim l’espai en un espai cardioprotegit. Això proporcionarà seguretat per possibles aturades per mort sobtada. 

Oferim formacio per a tothom que vulgui aprendre a revertir una aturada cardiaca i utilitzar un DEA.

A Cardiosos no només ens encarreguem d'instal·lar el desfibril·lador. També oferim formació per a ensenyar a les persones responsables de la zona Cardioprotegida a utilitzar-lo.

A Cardiosos som el líders en solucions de Cardioprotecció. Els nostres desfibril·ladors són els més eficients del mercat i compleixen el 100% la normativa. Oferim els millors recursos necessaris per salvar vides. Amb monitorització en temps real i trucades bidireccionals, els nostres equips estàn llestos per utilitzar-los sempre que es requereixi.

Conegueu els nostre sistemes de protecció cardíaca i trieu el sistema que millor s’adapti a les vostres necessitats.

 

 

 

Un dels nostres objectius és fer que el nostre equip funcioni amb normalitat en tot moment i utilitzar-lo correctament en qualsevol situació de risc. Per tant, creiem que és molt important mantenir-lo en bones condicions gràcies al nostre servei de manteniment.

A Cardiosos, oferim formació sobre l’ús de desfibril·ladors, El nostre equip està format per professionals del camp de les emergències mèdiques i disposem de materials tècnics per oferir una formació de qualitat.