Serveis Preventius a la Festa sobre rodes 2015

Aprofitant que Barcelona va tornar a ser ciutat escollida a la tradicional Volta Catalunya com a punt final a la Volta Cicilista Catalunya; aquest passat cap de setmana es va celebrar la Festa sobre rodes 2015 on Cardiosos en va fer els serveis preventius.

La festa la componien la cursa Down Urban Barcelona i la Copa Catalana de Trial; a més a més també hi havia diversos actes lúdics per gaudir amb amics i família juntament amb bicicletes, patins o patinets.

Per a l’ocasió Cardiosos aportava dues ambulàncies (una d'elles medicalitzada), sis tècnics sanitaris i una infermera; tots ells amb formació especialitzada en Suport Vital Bàsic i ús del DEA i equipats amb material mèdic i desfibril·ladors, per cobrir qualsevol incidència ja fos per part dels competidors o del públic assistent. Cardiosos va atendre els diversos incidents ocorreguts en tots els events amb la màxima eficiència.

A la DUB, cursa en descens per obstacles urbans que anava des de l’Estadi de Montjuïc fins a les fonts, va dominar Pasqual Casals qui es va proclamar guanyador. La guanyadora de la categoria femenina va ser Viktoria Giménez.

A la Copa Catalana de Trial, amb circuit d’obstacles muntat al voltant de les fonts de Monjuïc, han destacat com a finalistes Abel Mustieles i Lua Vizcaíno com a finalistes de la competició.