JOCS SPECIAL OLYMPICS a Calella amb els Preventius de CARDIOSOS

Durant tot el cap de setmana, Calella ha viscut activitats dels JOCS SPECIAL OLYMPICS amb una participació de prop de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual. La competició ha constat de les modalitats de petanca, atletisme i handbol. Un cap de setmana intens d'esport adaptat organitzat per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. En aquesta competició han participat equips catalans i del principat d' Andorra.

  

     Imatges de l'entrega de Premis en les activitats d' Atletisme i dels voluntaris amb la mascota dels Special Olympics

La Zona Esportiva de la Muntanyeta ha acollit l'handbol i l'atletisme, i la petanca ha tingut lloc al Passeig Marítim Manuel Puigvert, com ja va ser en l'edició viscuda el 2014 entre Barcelona i Calella.

La valoració general ha estat molt positiva, Equips i participants,  ciutadans i Ajuntament de Calella, voluntaris i voluntàries, més de 100 que han ajudat en tasques logístiques com acompanyament dels esportistes, comptabilitzar temps i marcadors, medalles, fotografies....

I amb el lema de TOTS SOM CAMPIONS i l'acte de cloenda tota la família Olímpica, es va emplaçar al proper any 2016 per repetir en aquesta població que tant bé els ha acollit.

CARDIOSOS va desplegar els Serveis Preventius Mèdics amb 2 tècnics que van tenir intervencions de petita consideració, i van poder gaudir de l'excepcional ambient de les dues jornades esportives.

www.specialolympics.cat

www.federacioacell.org

   

                   Imatges de la competició de Petanca i Handbol