Els nostres DEA

 

El desfibril·lador d'accés públic Samaritan® de HeartSine® Technologies té unes grans característiques que el diferencien de la resta.


facil

Fàcil d'utilitzar

Proporciona indicacions visuals i auditives fàcils d'entendre per guiar l'usuari durant el procés.

lleuger

Portàtil i lleuger

Més petit i lleuger que la majoria de desfibril·ladors. Pesa només 1,1kg amb la bateria inclosa.

fort

Alta durada i resistència

És resistent a cops i vibracions, amb una protecció certificada IP56 contra aigua i pols, la més alta del mercat.

ok

Alta fiabilitat

Avalua el ritme cardíac del pacient per maximitzar l'eficàcia de la descàrrega que només aplica si és necessària. 

resistent

Baix cost d'ús i manteniment

Excel·lent relació cost-consumibles, ja que el Pad-Pak™ d’electròdes i bateria conjuntes tenen 4 anys de duració.

nen

Apte per infants i adults

La intel·ligència integrada i el Pad-Pak pediàtric, garanteixen que les descàrregues tinguin el nivell d'energia adequat per als nens.

El desfibril·lador Samaritan® PAD 500P de HeartSine® amb assistent de RCP és el dispositiu més innovador disponible ja que proporciona als rescatadors dades i instruccions en temps real sobre l'eficàcia dels seus esforços de RCP.

Com funciona

La ressuscitació cardiopulmonar o RCP consisteix a comprimir el cor per fer circular la sang cap a tots els òrgans vitals a la vegada que es dóna a la víctima respiració boca a boca per proporcionar oxigen.

El desfibril·lador 500P ofereix al rescatista instruccions en temps real en relació amb les compressions, amb senyals auditives com "Compressions correctes" o "Premeu més fort", "Premeu més ràpid" i "Premeu més lent". Aquestes instruccions també apareixen a la pantalla del dispositiu per garantir que l'expert en rescat faci la RCP més eficaç possible. D'aquesta manera el desfibril·lador guia a l'usuari tant pel que fa al ritme com pel qie fa a la profunditat.

En el cas d'una aturada cardíaca, la desfibril·lació és senzilla, el difícil és realitzar correctament la RCP. El samaritan® PAD 500P de HeartSine ofereix tots els avantatges del 300P / 350P a més de comptar amb l'innovador Assistent de RCP. Independentment que es tracti d'una persona sense entrenament o d'un socorrista professional, les línies de AHA / ERC emfatitzen la importància d'una RCP eficaç i recomanen la intervenció ràpida d'una persona present que brindi RCP per reduir significativament la mortalitat per aturades cardíaques fora l'hospital.

Samaritan 500P

Diferenciadors clau

Senyals visuals i auditives fàcils d'entendre

  • Confiança incorporada. L'Assistent de RCPutilitza el cardiograma d'impedància (ICG) per avaluar l'eficàcia de la RCP i proporciona a l'rescatista dades i instruccions sobre les seves compressions: "Premeu més fort", "Premeu més ràpid", "Premeu més a poc a poc" o li asseguren que està fent "Compressions adequades".
  • Fàcil d'utilitzar. Proporciona senyals visuals i auditivesper guiar l'usuari durant el procés, amb assistent de RCP inclòs. Tres icones grans i vistoses faciliten el procés de rescat: " Col·loqui els pegats", "No toqueu el pacient" i "És segur tocar el pacient".
  • Sempre llest. L'Indicador d'Estat del Sistema parpelleja per indicar que el sistema està en condicions de servei i llest per ser utilitzat. El dispositiu realitza automàticament una prova de autocomprovació cada setmana.

Mida compacte. Gran capacitat

  • Portàtil i lleuger. Amb un pes de tot just 1.1 kg (2.4 lbs), pesa menys i és fins a 56 % més petit que altres desfibril·ladors portàtils.
  • El més alt nivell de protecció contra pols/humitat. Té classificació IP56, el nivell més alt de protecció en la indústria contra l'entrada de pols i humitat.
  • Durable. Resisteix cops i vibracions i té classificació IP56.També compta amb una garantia de deu anys que demostra la fiabilitat d'aquesta unitat d'alta qualitat.
  • Tecnologia avançada. Fa servir una tecnologia d'elèctrodes pròpia, un firmware avançat i estable i la tecnologia bifàsica pròpia SCOPE™ (una ona de baixa energia que s'ajusta automàticament a les diferències d'impedància del pacient) per avaluar el ritme i maximitzar la eficàcia de la descàrrega en cas de ser necessari.

Economia real per al món real

  • Dues peces, una sola data de venciment. El cartutx Pad-Pak™ combina la bateria amb els pegats dels elèctrodes, el que significa que hi ha una sola data de venciment de controlar.
  • Baix cost. Amb una vida útil de quatre anys des de la data de fabricació, el Pad-Pak ofereix un estalvi important en relació amb altres desfibril·ladors que necessiten unitats de bateria i pegats separats.
  • Protegeix adults i nens. La intel·ligència integrada del PAD de HeartSine i l'exclusiu Pad-Pak pediàtric, per a nens de 1 a 8 anys (menys de 25 quilos), garanteixen que les descàrregues tinguin el nivell d'energia adequat per als nens.