Cardiosos tanca el 2017 amb la Cursa dels Nassos

El passat diumenge 31 de desembre va tenir lloc a Barcelona la tradicional Cursa dels Nassos, una cursa de 10 km plena d'espectacle que va comptar amb la participació d'atletes de nivell internacional, com l'olímpic i campió d'Europa Ilias Fifa, que va quedar en primera posició.

Enguany, més d'11.200 corredors van participar a la Fisiocrem Cursa dels Nassos, una xifra propera al récord de 11.400 inscrits de l'any 2013. I, de nou, l'organització va confiar amb l'equip de Cardiosos per la prevenció sanitària i la cardioprotecció del recorregut. Donada la importància i l'elevada participació de la cursa, Cardiosos vam desplaçar tot un equip complert, amb tècnics sanitaris, infermers, metges i ambulàncies medicalitzades per tal de poder proporcionar un servei òptim, ràpid i eficaç al llarg dels 10 quilòmetres de recorregut. En el transcurs de la cursa, l'equip de Cardiosos va efectuar 19 actuacions no urgents i 3 evacuacions urgents a diferents hospitals de Barcelona.

Després de tancar l'any amb una gran cursa a la capital catalana, Cardiosos encarem el 2018 amb nous projectes i amb moltes ganes de seguir cardioprotegint cada cop més espais i formant a més persones. Bon any nou!