CARDIOPROTECCIÓ

 La millor manera d'estar protegits davant una aturada cardíaca és disposar d'un desfibril·lador in situ

Llegeix més...

Serveis preventius mèdics

Oferim serveis preventius per a tot tipus d'esdeveniments, especialment de caràcter esportiu.

Llegeix més...

Formació

Forma't amb nosaltres! Oferim cursos de formació en primers auxilis, de suport vital bàsic, d'ús del DEA, etc.

Llegeix més...

Aquasos

Gestió integral d'instal·lacions aquàtiques (personal i dinamització de la piscina), servei de socorrisme, formació, servei d'infables...

Llegeix més...

CARDIOCITY 112

Aplicació per a mòbils que interactua entre les persones que es troben davant d'una possible víctima d'una aturada cardíaca que necessita assistència mèdica i persones formades en SVB i DEA que puguin ajudar la víctima fins que arribin els serveis mèdics (SEM). Passos a seguir en cas d'emergència cardíaca:

  • Obrir l'aplicació, activar el GPS i trucar al 112.
  • Cardiocity 112 envia automàticament un SMS a totes les persones formades i donades d'alta com a experts en l'aplicació que es trobin en un radi d'1km.
  • Les persones formades es desplacen fins a la víctima. Al seu dispositiu poden veure el recorregut més curt i la localització dels DEA.
  • Les persones formades ajuden a la víctima fins que arriben els serveis mèdics.

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Contacta'ns!

Dechoker permet a qualsevol persona fer front a una emergència per ennuegament

Dechoker és un dispositiu que pot ser utilitzat en cas d'asfíxia per ennuegament com a primers auxilis a qualsevol persona, independentment de l'edat, malaltia, trastorn o una altra condició relacionada amb la salut.

 dechoker1) Una suau i lleugera estirada de l'èmbol permet a qualsevol, no importa l'edat, fer servir el DECHOKER fins a les seves màximes possibilitats. Un nen pot fer servir la unitat d'adults per prestar primers auxilis a una persona de més edat en una situació d'asfíxia per ofegament.

2) El cilindre ha estat dissenyat per proporcionar la pressió de succió òptima necessària per desallotjar un cos estrany encallat en les vies respiratòries de qualsevol persona.

3) Aquesta vàlvula evita que qualsevol fluid o residu es torni a introduir en la cavitat oral, assegurant que res és forçat de nou cap a dins de la tràquea.

4) Aquest tub arriba només fins al final de la mandíbula, i permet un millor accés a les vies respiratòries de la persona.
 

 

En aquest vídeo pots veure com utilitzar Dechoker 

 

Compra'l a Cardiosos per només 130 € (Manual d'utilització inclòs)

Contacta amb nosaltres