Els nostres DEA

 

El desfibril·lador d'accés públic Samaritan® de HeartSine® Technologies té unes grans característiques que el diferencien de la resta.


facil

Fàcil d'utilitzar

Proporciona indicacions visuals i auditives fàcils d'entendre per guiar l'usuari durant el procés.

lleuger

Portàtil i lleuger

Més petit i lleuger que la majoria de desfibril·ladors. Pesa només 1,1kg amb la bateria inclosa.

fort

Alta durada i resistència

És resistent a cops i vibracions, amb una protecció certificada IP56 contra aigua i pols, la més alta del mercat.

ok

Alta fiabilitat

Avalua el ritme cardíac del pacient per maximitzar l'eficàcia de la descàrrega que només aplica si és necessària. 

resistent

Baix cost d'ús i manteniment

Excel·lent relació cost-consumibles, ja que el Pad-Pak™ d’electròdes i bateria conjuntes tenen 4 anys de duració.

nen

Apte per infants i adults

La intel·ligència integrada i el Pad-Pak pediàtric, garanteixen que les descàrregues tinguin el nivell d'energia adequat per als nens.

ÚLTIMES NOTÍCIES

12 Novembre 2018

'La Macarena' pot salvar la vida d'una…

A espanya es produeixen 20.000 aturades cardíaques a l'any i 3 de cada 4 es…
21 Setembre 2018

Un any més, la Powerade Madrid-Lisboa compta…

Més de 800 participants i 770 km en una de les curses més desafiants de…
04 Juliol 2018

Un equip de 25 professionals cobreix les…

El passat cap de setmana un equip de 25 professionals mèdics de Cardiosos es va…
08 Juny 2018

El gran festival de ciclisme Sea Otter…

Per segon any consecutiu, la Sea Otter Europe comptarà amb els serveis de l'empresa igualadina…
18 Mai 2018

Cap de setmana d'Igualada Urban Running Night…

Demà arriba el dia de l'esperada Igualada Urban Running Night Show (IURNS) que, en la…
11 Mai 2018

Cardiosos col·labora al projecte Tomando Conciencia Schools…

El passat 25 d’abril l’empresa igualadina Cardiosos va instal·lar un desfibril·lador extern automàtic (DEA) a…

El desfibril·lador Samaritan® PAD 500P de HeartSine® amb assistent de RCP és el dispositiu més innovador disponible ja que proporciona als rescatadors dades i instruccions en temps real sobre l'eficàcia dels seus esforços de RCP.

Com funciona

La ressuscitació cardiopulmonar o RCP consisteix a comprimir el cor per fer circular la sang cap a tots els òrgans vitals a la vegada que es dóna a la víctima respiració boca a boca per proporcionar oxigen.

El desfibril·lador 500P ofereix al rescatista instruccions en temps real en relació amb les compressions, amb senyals auditives com "Compressions correctes" o "Premeu més fort", "Premeu més ràpid" i "Premeu més lent". Aquestes instruccions també apareixen a la pantalla del dispositiu per garantir que l'expert en rescat faci la RCP més eficaç possible. D'aquesta manera el desfibril·lador guia a l'usuari tant pel que fa al ritme com pel qie fa a la profunditat.

En el cas d'una aturada cardíaca, la desfibril·lació és senzilla, el difícil és realitzar correctament la RCP. El samaritan® PAD 500P de HeartSine ofereix tots els avantatges del 300P / 350P a més de comptar amb l'innovador Assistent de RCP. Independentment que es tracti d'una persona sense entrenament o d'un socorrista professional, les línies de AHA / ERC emfatitzen la importància d'una RCP eficaç i recomanen la intervenció ràpida d'una persona present que brindi RCP per reduir significativament la mortalitat per aturades cardíaques fora l'hospital.

Samaritan 500P

Diferenciadors clau

Senyals visuals i auditives fàcils d'entendre

  • Confiança incorporada. L'Assistent de RCPutilitza el cardiograma d'impedància (ICG) per avaluar l'eficàcia de la RCP i proporciona a l'rescatista dades i instruccions sobre les seves compressions: "Premeu més fort", "Premeu més ràpid", "Premeu més a poc a poc" o li asseguren que està fent "Compressions adequades".
  • Fàcil d'utilitzar. Proporciona senyals visuals i auditivesper guiar l'usuari durant el procés, amb assistent de RCP inclòs. Tres icones grans i vistoses faciliten el procés de rescat: " Col·loqui els pegats", "No toqueu el pacient" i "És segur tocar el pacient".
  • Sempre llest. L'Indicador d'Estat del Sistema parpelleja per indicar que el sistema està en condicions de servei i llest per ser utilitzat. El dispositiu realitza automàticament una prova de autocomprovació cada setmana.

Mida compacte. Gran capacitat

  • Portàtil i lleuger. Amb un pes de tot just 1.1 kg (2.4 lbs), pesa menys i és fins a 56 % més petit que altres desfibril·ladors portàtils.
  • El més alt nivell de protecció contra pols/humitat. Té classificació IP56, el nivell més alt de protecció en la indústria contra l'entrada de pols i humitat.
  • Durable. Resisteix cops i vibracions i té classificació IP56.També compta amb una garantia de deu anys que demostra la fiabilitat d'aquesta unitat d'alta qualitat.
  • Tecnologia avançada. Fa servir una tecnologia d'elèctrodes pròpia, un firmware avançat i estable i la tecnologia bifàsica pròpia SCOPE™ (una ona de baixa energia que s'ajusta automàticament a les diferències d'impedància del pacient) per avaluar el ritme i maximitzar la eficàcia de la descàrrega en cas de ser necessari.

Economia real per al món real

  • Dues peces, una sola data de venciment. El cartutx Pad-Pak™ combina la bateria amb els pegats dels elèctrodes, el que significa que hi ha una sola data de venciment de controlar.
  • Baix cost. Amb una vida útil de quatre anys des de la data de fabricació, el Pad-Pak ofereix un estalvi important en relació amb altres desfibril·ladors que necessiten unitats de bateria i pegats separats.
  • Protegeix adults i nens. La intel·ligència integrada del PAD de HeartSine i l'exclusiu Pad-Pak pediàtric, per a nens de 1 a 8 anys (menys de 25 quilos), garanteixen que les descàrregues tinguin el nivell d'energia adequat per als nens.