CardioSOS

Fes la teva comanda per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o truca'ns al 93 805 50 22 per a més informació

 

ok comprar material proteccio coronavirus

sanity zone

Què és l'ozó?

L'ozó és un gas natural universalment conegut per les seves propietats que eliminen el 99,98% dels gèrmens:

• És un microbicida ja que mata els bacteris mitjançant lisi cel·lular.
• Elimina els virus, els quals són prèviament desactivats i tot seguit destruïts.
• Destrueix les molècules de naturalesa orgànica (fongs)
• Provoca la destrucció dels compostos volàtils presents en els grups portadors d'olors, és a dir que no cobreix les olors sinó que els elimina.

Per aquestes propietats l'ozó s'utilitza a tot el món per a la desinfecció tant d'ambients com d'aigua

 

 

Com es produeix l'ozó?

Es produeix artificialment mitjançant generadors d'ozó.

Els nostres generadors d'ozó Sanity System converteixen l'oxigen en ozó, saturant l'ambient completament per a l'eliminació de bacteris, virus, fongs i espores causants de les males olors, per després reconvertir l'ozó a oxigen.

A l'any 1982, als estats units, l'ozó va ser reconegut com un gas segur inclús per a l'ús alimentari per la U.S Food and Drugs-Administration (FDA)

como funciona

Aplicacions

Sanity System es pot utilitzar tant en indústries com a la llar, destacant 3 branques de major importància:

tabla aplicaciones ok

 

Avantatges

• Maxima higienització, desactivació i destrucció de gèrmens (virus, bacteris i fongs)
• No cobreix els olors, els elimina
• És segur. Una vegada que es desinfecta l'espai, automàticament reconverteix l'ozó en oxigen, sense deixar traces i purificant l'aire.
• No danya els interiors
• Innocu per a la salut i l'ambient. No utilitza productes químics i no deixa residus ni traces d'ozó a l'ambient
• Màxim poder de penetració. L'ozó penetra completament als ambients, arribant a llocs inaccesibles per mètodes convencionals.
• Redueix costos.

ventajas logos

Els nostres productes

SANY CAR

El nostre generador d’ozó Sany Car elimina els bacteris i els al·lèrgens del vehicle, les males olors de naturalesa orgànica i inorgànica com ara fumar, menjar, animals, etc.

Sany Car és el dispositiu ideal per desinfectar i desodoritzar tant l’interior com tot el sistema d’aire condicionat de tot tipus de vehicle: cotxes, autocaravanes, tot terreny, ambulàncies, cotxes mèdics, furgonetes, camions...

El seu exclusiu “Sistema segur” permet reconvertir l’ozó residual en oxigen d’una forma segura, ràpida i completament automatitzada. Gràcies a aquest dispositiu, és possible lliurar i tornar a utilitzar el vehicle just després de finalitzar el tractament.

• Fins a un volum màxim de 50 metres cúbics
• Compacte i silenciós
• Completament automàtic

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 4,5 KG
Volum màxim tractat: 50 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

 • 3 programes predefinits (20, 27 y 42 minuts)


sany car 1
sanity foto coche

 

SANY MED 80

• Generador d'ozó per a espais tancats de poca superfície (fins a 80 metres cúbics).
• Genera d'1 a 3 PPM d'ozó (màxima saturació ambiental)
• Recomanat per a ambulàncies o vehicles sanitaris

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 4,5 KG
Volum màxim tractat: 80 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

- Ambients 20 metres cúbics - Durada: 34 min.
- Ambients 50 metres cúbics - Durada: 50 min.
- Ambients 80 metres cúbics - Durada: 90 min.

 

sany med 80 1

sany med 80 3


sany med 80 2

 

 

SANY PLUS

• Generador de ozó per a espais tancats de major superfície (fins a 400 metres cúbics).
• Genera entre 1 a 3 PPM d'ozó (màxima saturació ambiental)
• Ideal per a espais públics, d'atenció a persones, clíniques dentals, hospitals, comissaries, parcs de bombers, pavellons de cirurgia i consultes en on la higiene l'ambient és primordial per evitar contagis de malalties, contaminacions creuades, etc. Jardins infantils, col·legis, línies productives de aliments, casinos, packing, etc.

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 14 KG
Volum màxim tractat: 400 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

- Ambients 100 metres cúbics - Durada: 37 min.
- Ambients 200 metres cúbics - Durada: 47 min.
- Ambients 400 metres cúbics - Durada: 87 min.

 

sany plus 1

sany plus 3

 sany plus 2

 

 

SANY WATER PLUS

• Generador d'ozó per a espais tancats de superfície mitjana (fins a 400 metres cúbics) i per a petites quantitats d'aigua.
• Genera entre 1 a 3 PPM d'ozó (màxima saturació ambiental)
• La seva doble funció permet el sanejament d'habitacions amb ozó en estat gasós com la higienització de superfícies mitjançant rentat amb aigua ozonitzada.

Característiques tècniques

Estructura: ACER AISI 430
Alimentació: 110/250 V. - 50/60 Hz.
Pes: 15 KG
Volum màxim tractat: 400 metres cúbics

Tractaments de desinfecció

- Ambients 10 metres cúbics - Durada: 10 min.
- Ambients 20 metres cúbics - Durada: 20 min.
- Ambients 100 metres cúbics - Durada: 90 min.
- Ambients 200 metres cúbics - Durada: 120 min.

Aigua 2 litres - Durada: 5 min.
Aigua 5 litres - Durada: 6 min.
Aigua 10 litres - Durada: 10 min.

 

sany water plus 1

sany water plus 3


sany water plus 2


Inactivació de virus i bacteris amb el tractament d'ozó

icono pdf

Descarrega't un arxiu PDF amb un llistat d'alguns dels virus i bacteris que es capaç d'eliminar el nostres sistema de desinfecció amb ozó

 

 

 

coronavirus covid19 igualada cardiosos

Des que el passat 30 de gener la Organització Mundial de la Salut declarés l'existència d'un risc de salut pública d'interès internacional, sota les regulacions del Reglament Sanitari Internacional, per l'extensió del coronavirus SARS- COV-2, que produeix la malaltia COVID -19, les autoritats sanitàries han insistit que les recomanacions en matèria de prevenció són les més eficaces per evitar el contagi.

 

Des del Ministeri de Sanitat recorden que la transmissió del nou coronavirus es produeix per contacte estret amb les secrecions respiratòries de la tos o l'esternut d'una persona malalta, assenyalant que aquesta transmissió per l'aire és poc probable si ens trobem a un o dos metres de la persona afectada. Per això, per evitar que el virus es segueixi estenent, des del Ministeri de Sanitat recomanen rentar-se les mans amb freqüència, evitar tocar-se els ulls, el nas i la boca (les mans faciliten la seva transmissió), i al tossir o esternudar, cobrir-se el boca i el nas amb el colze flexionat o amb un mocador d'un sol ús.

 

Mesures per a pacients cardíacs

Seguir aquestes mesures de precaució és especialment important per als majors de 65 anys i els pacients amb malalties debilitants prèvies com malaltia coronària, insuficiència cardíaca i respiratòria, hipertensió arterial o diabetis. La raó és que aquest col·lectiu pot tenir una resposta immune deficitària per tenir les defenses compromeses, i això pot complicar el quadre clínic. A el mateix temps, el propi coronavirus pot empitjorar la malaltia coronària a el donar-se una infecció respiratòria a l'igual que passa amb altres virus respiratoris com la grip.

"Qualsevol infecció, també la causada pel COVID-19, produeix una sobrecàrrega per al cor", assenyala el Dr. Juan Cosín, president de l'Associació de Cardiologia Clínica de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC). "Si un pacient presenta una malaltia prèvia, com ara insuficiència cardíaca, el cor en aquesta situació empitjorarà el seu funcionament, la qual cosa pot produir una congestió (acumulació de líquid) en els pulmons, el que complicarà la respiració i probablement el curs de la infecció respiratòria, augmentant les probabilitats de complicacions ", afirma.

D'altra banda, el Dr. Cosín explica que "Es coneix que la infecció per COVID-19, a més de sobrecarregar el cor, pot produir un dany directe infecciós / inflamatori sobre el múscul cardíac, el que coneixem com miocarditis, que depenent de la afectació pot empitjorar la funció de bomba de el cor i empitjorar el pronòstic del pacient ".

Pacients afectats

Si s'entra en contacte amb el virus, poden passar fins a dues setmanes abans que apareguin els símptomes després de la incubació. Aquests són febre, tos i dificultat per respirar. En cas que s'hagi tornat d'alguna zona afectada i es tingui bon estat de salut, des del Ministeri de Sanitat recomanen portar una vida normal. Però si en els 14 dies posteriors a la tornada de el viatge es desenvolupen símptomes com els descrits, la recomanació és quedar-se a casa i contactar amb els serveis de salut telefònicament trucant a l'112.

A més, des del Ministeri de Sanitat han habilitat telèfons d'informació per resoldre els dubtes que puguin sorgir.


Font: Fundación española del corazón

 

 

header curs epi
 
Curs segons llei en vigor la Llei 31/95, de prevenció de riscos laborals. El personal de les empreses haurà de tenir la formació necessària, ser suficients en nombre i disposar del material adequat per tal de fer front, inicialment, a les emergències sobrevingudes dins de l'espai laboral.
 
ADREÇAT A: 
Personal designat per l'empresa, encarregat d'anar al lloc on s'ha produït l'emergència a fi d'eliminar-la o evitar que es propagui. És a dir, són les persones que, amb formació i ensinistrament, mitjans tècnics necessaris i adoptant les mesures d'autoprotecció adequades, intentaran minimitzar la emergencia sobrevinguda.
 
OBJECTIUS:
Formació per adquirir coneixements teoricopràctics sobre aspectes bàsics d'actuació davant d'una emergència o accident, consignes segons el PAU o el PLA D'EMERGÈNCIES en cada cas, i extinció d'incendis amb extintors o utilització de les BIE's
 
CONTINGUTS:
• Aspectes bàsics d'actuació davant d'una emergencia o accident laboral
• Consignes d'actuació segons el PAU (Pla d'Autoprotecció) o PLA D'EMERGÈNCIES
• Extinció d'incendis amb extintors i/o BIE's
 
LOCALITZACIÓ:
Els cursos es podrán realizar a les intal·lacions de cada client o al camp de foc ubicat a Castellolí (Barcelona).
 
contenidor foc cardiosos
 
 
 Disposem d'un contenidor de formació per al correcte desenvolupament d'aquest curs

 

 Cursos amb dues parts ben diferenciades, una de teòrica i una altra de pràctica (totes dues presencials), amb una durada que es determinarà segons les necessitats de l'empresa i que poden ser d'entre 4 i 6 hores.

 

 descarregar pdf ok2Descarrega't un arxiu PDF amb la informació d'aquest curs

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

 

Els ennuegaments són molt freqüents, encara que en la majoria dels casos es resolen gràcies a que al reflex de la tos és suficient per netejar les vies respiratòries quan una mica de líquid, saliva o una petita porció de menjar ens fa passar una mala estona. Però en ocasions es produeix una obstrucció que pot desembocar en un desenllaç fatal. En aquest cas és molt important tenir en compte les següents recomanacions...

Si la víctima pot tossir

Si la víctima de l'ennuegament pot tossir, el millor és no intervenir per deixar que el reflex natural de la tos faci la seva feina i no picar de mans l'esquena de la persona ennuegada si està dempeus o asseguda, ja que el cos estrany podria desplaçar encara més endins .

No obstant això, si la tos no està tenint l'efecte desitjat i la persona es debilita, pots ajudar-la a doblegar-se per la cintura i inclinar molt cap endavant, per donar-li a continuació algunes de mans enèrgiques entre els omòplats. D'aquesta manera, si el cos estrany es mou, serà cap a fora i no hi ha perill que es encaix encara més en les vies aèries.


Cardiosos disposa de Dechoker i LiveVac, dos dispositius que permeten 
fer front a emergències per ennuegament


Compra un d'aquests dispositius desde 110 € a Cardiosos

 

Si la víctima no pot tossir

Si la víctima no aconsegueix tossir és perquè les seves vies respiratòries estan totalment obstruïdes i corre perill de morir per asfíxia en pocs minuts. En aquests casos, has d'actuar amb calma i rapidesa, començant per preguntar-li a la víctima si s'està ofegant. Si la resposta és sí, digues-li que la vas a ajudar, perquè no s'espanti quan la manipules.

La maniobra d'Heimlich no és difícil, però cal tenir en compte que si la víctima és una persona molt obesa o bé és una embarassada, cal posar el puny a la meitat de l'estèrnum.

Si la víctima és un nen menor de 12 mesos

No és recomanable fer la maniobra de Heimlich per les lesions que es poden causar i s'haurà de procedir, a col·locar-cap per avall (sobre l'avantbraç), obrir la boca amb la mà sobre la qual descansa ja donar 5 cops secs a l'esquena per expulsar el cos estrany o trucar ràpidament als serveis d'emergència. Si el nen és més gran hi ha procurar adaptar la força a exercir a l'edat i mida de l'infant, i seure o agenollar per adequar-te a la seva alçada.


Si la víctima està inconscient

Si la víctima està inconscient i estirada a terra, cal col·locar-la cap per amunt i seure a cavall sobre ella, practicant les pressions en el mateix punt i en la mateixa direcció, amb les mans superposades i usant el taló de la mà que està sota . Cal fer diverses sèries de compressions fins que l'objecte sigui expulsat. En cas que no ho expulsi pot ser necessari emprar la reanimació cardiopulmonar (RCP).

Si estàs sol

Si estàs sol i sents que corres perill d'asfíxia, és possible fer-se un mateix la maniobra d'Heimlich: col·loca el puny sobre la part superior de l'abdomen i cobreix-lo amb l'altra mà. Després, busca un suport sòlid com la vora d'una taula o el respatller d'una cadira, i recolza't sobre ell de manera que les mans pressionin amb força i rapidesa cap a dins i cap amunt.


Font: AS