Part del servei mèdic de la Garmin Titan Desert preparant l'edició 2019

La Garmin Titan Desert és una competició de ciclisme de muntanya per etapes, realitzada durant 6 dies al desert del Marroc. L'esdeveniment va ser desenvolupat per Juan Porcar, basat en la filosofia del París-Dakar, amb recorreguts molt poc senyalitzats, on la navegació i l'orientació juguen un paper fonamental.

El desert és molt exigent per als ciclistes, pel intensíssim calor, les fortes ratxes de vent, les interminables planes, trams de sorra que frenen o fins i tot han de creuar-a peu, i pistes molt pedregoses que castiguen moltíssim als ciclistes.

Per aquest motiu es fa imprescindible disposar d'un dispositiu mèdic que pugui fer front a qualsevol imprevist. Tot aquest dispositiu s'ha de preparar amb antelació per a poder garantir la seguretat i el benestar dels 675 participants de l'edició d'enguany.


munich logo ok
 
 
tuga logo ok2

Munich i Tuga Active Wear, tornen a confiar en l'equip mèdic de Cardiosos vestint-lo i calçant-lo en l'aventura de treball que per tercer any porta a l'equip de Cardiosos per terres marroquines per estar present a la
Garmin Titan Desert 2019

 

munich camello
tuga foto


Us deixem algunes imatges de l'última reunió de part de l'equip mèdic que Cardiosos tindrà a la Garmin Titan Desert d'aquest any que vam fer el passat dissabte 30 de març.


1.jpg2.jpg4.jpg