Cap de setmana d'Igualada Urban Running Night Show, cap de setmana de preventius

Demà arriba el dia de l'esperada Igualada Urban Running Night Show (IURNS) que, en la seva setena edició, omplirà els carrers de la ciutat amb corredors i més de 25.000 persones animant les diferents modalitats de curses i gaudint de les diferents activitats. 

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament d'Igualada i Ocisport, comptarà amb els serveis preventius de Cardiosos, empresa igualadina especialitzada en la gestió de dispositius mèdics de tot tipus d'events esportius.

Enguany, la IRUNS compta amb les ja tradicionals curses urbanes de 5 i 10 quilòmetres, la cursa infantil de 1,6 km amb la col·laboració de Kids&Us, una caminada familiar solidària, la IURNS sobre rodes (amb les modalitats de patins, patinet i hoverboard com a novetat) i la cursa de cotxets.

Més esdeveniments esportius a la comarca

El mateix dissabte 19 de maig al matí tindrà lloc a Capellades la 2a edició de la Festa del Joc i l'Esport, on Cardiosos també n'és l'empresa encarregada de gestionar el preventiu mèdic i de socorrisme. La festa comptarà amb diferents activitats relacionades amb l'esport: street futbol, amb un inflable per jugar a futbol; mini-hoqueiSpiribol, un joc de raquetes; tennis taula, Foottenis; tenis amb els peus, etc. També hi haurà un espai de psico-motricitat per als més petits, taules d'escacs i petanca sobre gespa. Tancarà la festa una cursa de relleus dins la Bassa.

Aquest cap de setmana, l'Anoia encara comptarà amb més esdeveniments esportius. Diumenge 20 es durà a terme la final Nacional del Torneig Cruyff Courts 6vs6 al Parc del Xipreret i també el 2n cros escolar Dolors Martí, ambdós amb els serveis de Cardiosos.

Cardiosos amb la Federació Catalana de Futbol

Diumenge Cardiosos també serà present en dos actes organitzats per la Federació Catalana de Futbol. A Tortosa se celebrarà la primera edició d'#Orgullosa a Terres de l'Ebre, un esdeveniment que té com a objectiu donar a coneixer el nivell del futbol femení de la zona i d'animar a nenes i noies a seguir jugant a futbol o a iniciar-s'hi.

Per altra banda, i seguint amb el futbol femení, tindrà lloc a Blanes la Fase Final Base Femení de Futbol Sala on participaran 28 equips de base femení on es disputaran 42 partits entre els 28 equips participants.