Cardiosos col·labora al projecte Tomando Conciencia Schools cardioprotegint escoles

El passat 25 d’abril l’empresa igualadina Cardiosos va instal·lar un desfibril·lador extern automàtic (DEA) a l’escola Pare Enric d’Ossó de l’Hospitalet del Llobregat, en un acte emmarcat dins del projecte Tomando Conciencia Schools.

A part d’aquesta escola, l’any passat se’n van cardioprotegir dues altres: La Salle Comptal i Sagrat Cor del Besòs, ambdues situades a Barcelona, de manera que ja són tres els espais cardioprotegits gràcies al projecte.

Tomando Conciencia Schools és una iniciativa de la Fundació Tomando Conciencia i té com a objectiu principal promoure els hàbits de vida saludable i cardioprotegir espais on els nens i nenes realitzen activitat física. El seu programa educatiu, adreçat a alumnes de 6è de primària, es basa en cinc pilars: alimentació, activitat física, gestió de les emocions, coneixement del cos i el cor i prevenció de les substàncies tòxiques.

El projecte utilitza com a eina les TIC i compta amb la col·laboració d’influencers del món de l’esport, la cuina i les xarxes socials com ara el jugador del RCD Espanyol, Marc Roca, o l’ex concursant de Masterchef Júnior, Aina Roglán. A més, s’ha creat un personatge, en Max, que a través de les xarxes socials llança preguntes i reptes que els nens i nenes han de respondre.

En l’acte celebrat el mes d’abril al col·legi Pare Enric d’Ossó, Cardiosos va fer entrega del DEA a l’escola juntament amb la Penya Matinera, un dels altres col·laboradors del projecte, i alguns dels sponsors del desfibril·lador.