La Gaes Titan Desert by Garmin confia amb Cardiosos per oferir el millor servei mèdic

L’empresa igualadina Cardiosos internacionalitza els seus serveis amb una gran activitat al nord d’Àfrica

L’empresa igualadina Cardiosos ha estat l’encarregada del dispositiu mèdic de la cursa extrema de BTT per segon any consecutiu. Enguany, la cursa ha comptat amb més participants que mai, concretament amb 612 corredors, que han recorregut durant sis dies (del 29 d’abril al 4 de maig) els espectaculars paisatges del desert de la província d’Errachidia, al Marroc.

La Gaes Titan Desert by Garmin és una cursa de BTT amb una durada de 6 dies que té lloc al desert i Atles marroquí. Al llarg de les sis etapes es completa un recorregut de 619 quilòmetres i més de 7.500 metres de desnivell positiu. L’orientació és un punt clau de la competició ja que sovint els participants es troben sols enmig del desert, encara que sempre estan geolocalitzats mitjançant un dispositiu via satèl·lit. És una cursa de duresa extrema per la llarga distància de les etapes i per l’entorn que pot presentar condicions molt adverses.

Des de l’inici de la cursa, l’equip de Cardiosos, format per una dotzena d’efectius mèdics i un coordinador mèdic, ha realitzat aproximadament unes 800 cures de tot tipus, a més d’una evacuació amb acompanyament mèdic fins a un hospital del Marroc per problemes cardíacs.

L’any passat Cardiosos va tancar un acord amb l’empresa organitzadora de la cursa, RPM-MKTG, actual sòcia per aquest tipus d’esdeveniments esportius de la companyia ASO, amb el qual s’encarregava del servei mèdic de totes les curses del departament de BTT. Des d’aleshores, Cardiosos ha cobert curses tan populars com les Powerade Non-Stop Series i la Titan Desert, entre d’altres.

Durant la resta de l’any Cardiosos ha seguit i segueix internacionalitzant els seus serveis, realitzant els preventius mèdics de diverses curses al Marroc com les Maroc Challenges Spring i Winter Editions, de cotxes; la Honda Africa Twin Epic Tour, de motos de trail; la Panafrica Rally, Avantsala del Paris-Dakar de motos i quads; etc. D’aquesta manera, Cardiosos amb els seus serveis mèdics s’ha convertit en una empresa amb molta activitat al nord d’Àfrica.

 

Titan briefing
Titan paisatge
TitanDesert
Titan corredors