Cardiosos fa els serveis preventius del Festival Esport i Natura d'Igualada

Igualada, 12/10/2014

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat el festival Esport i Natura. L’Esdeveniment de dos dies s’ha desenvolupat en tres eixos principals; activitats familiars, competició, i Espai Firal.

Cardiosos ha tingut presencia en tot el festival realitzant els serveis preventius d’aquest; aportant tècnics sanitaris equipats amb desfibril·ladors, metges i tres ambulàncies medicalitzades.

A l’espai d’activitats familiars s’hi podien trobar rocòdroms, tirolines, un circuit d’agilitat de fusta i cordes, inflables infantils, tallers infantils, escola de Bike Trial, Escola de Push Bike Trial, Wood Park, bicicletes elèctriques, Slackline, i zones de restauració per fer pica pica o dinar. A més, també hi haurà diverses exhibicions de skijoring (mushing), agility, slackline o marxa nòrdica obertes a tothom.

 En la vessant competitiva, l’Esport i Natura Festival va reunir competicions importants de diferents disciplines esportives outdoor. Com ho són l’Scott Marathon Cup -prova de la Copa Catalana de BTT-, l’Open Infantil Ciutat d’Igualada de BTT, el canicròs Ciutat d’Igualada, la cursa Ciclocross i la Four Factors, una nova cursa contra els elements (aigua, aire, foc, terra). També es va realitzar la Caminada Popular Ciutat d’Igualada per l’Anella Verda i la BTT Experience Ciutat  d’Igualada.

 El tercer eix el festival va ser l’espai firal on s’hi va trobar tot allò relacionat amb el món de l’esport a l’aire lliure. S’hi exposaven marques, entitats i institucions, competicions vinculades amb la temàtica; i també afegit, l’Espai Gos, dedicat al món d’aquest animal.